Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Oslobođenje, Pino Nature, eKupi.ba…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Kompanija J.O.T traži Inženjera za projektovanje oplate (m/ž). Posao je udaljen i obuhvaća pripremu detaljnih crteža za građevinske projekte. Potrebno je građevinsko obrazovanje i iskustvo rada s CAD softverom. Posao je puno radno vrijeme i remote. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

HSG Kariera d.o.o. zapošljava na poziciji Procesni inženjer (m/ž) u Labinu. Poslodavac omogućuje plaćen smještaj i režije u blizini mjesta rada, dugoročno zaposlenje, onboarding i mentor, kontinuirano učenje, mogućnost napredovanja te atraktivan financijski paket. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.

Oslobođenje d.d. zapošljava Fotografa (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje rad u stimulativnom okruženju, mogućnost razvoja te priliku za rad na značajnim projektima i pričama. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Pino Nature Hotel zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Konobar/Šanker (m/ž), Fizioterapeut (m/ž), Recepcioner (m/ž) i Sobarica (m/ž). Očekuje te osiguran prijevoz, ugodna atmosfera i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

eKupi.ba zapošljava Asistenta operativnog poslovanja (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava odlične mentore, moderne platforme za učenje, svježe voće i povrće te parking mjesto. Prijavite se putem linka do  29.2.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!