Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Klas i Uniqa

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Klas d.d. Sarajevo kao kompanija sa tradicijom dugom 115 godina, vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te među vodećim proizvođačima tjestenine, slastičarskih i konditorskih proizvoda u BiH i regionu. Ukoliko želite postati dio našeg uspješnog tima, pozivamo vas da se prijavite za sljedeću poziciju:  Procesni tehnolog (m/ž). Uslovi:  VSS, minimalno 1 godina radnog iskustva , poznavanje jednog svjetskog jezika, vozačka dozvola B, poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

MLINI d.o.o. je jedno od vodećih poduzeća u općini Čapljina za proizvodnju i prodaju kruha, peciva, smrznutog programa, brašna, sušene tjestenine… U cilju širenja svog poslovanja, želimo pojačati svoj tim osoba koje svojim znanjem i iskustvom mogu odgovoriti izazovima i doprinijeti daljnjem razvoju firme. Objavljujemo natječaj za radno mjesto: Skladištar. Uslovi: SSS, vozačka dozvola: B kategorija.

Opširnije pronađite OVDJE

Reca d.o.o. raspisuje konkurs za radnu poziciju: Stručni saradnik za direktnu prodaju. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava: SSS ili VSS tehničkog usmjerenja, poznavanja rada na računaru, poželjno poznavanje njemačkog jezika, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 19 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 10 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Aktuar. Kvalifikacije: visoka stručna sprema (PMF – matematički odsjek ili ekonomski fakultet), poželjno radno iskustvo u djelatnosti osiguranja, visoko razvijene analitičke i organizacijske sposobnosti, aktivno znanje engleskog jezika, napredno poznavanje i korištenje MS Office-a.

Opširnije pronađite OVDJE

Trgotur, d.o.o. je porodična firma. U Sloveniji je to prva, a i najveća eksterna firma, koja radi sa ljudskim resursima. Eksterni rad sa zaposlenima pružamo za više od 50 slovenačkih kompanija. Na jednom mestu pružamo sve kadrovske usluge, savjetovanje za posao, razvoj radnika i obračun zarade. Tražimo kandidate za zapošljavanje u pouzdanim, odgovornim i uspješnim kompanijama u Sloveniji. Kandidati koji će se prijaviti za oglas za posao biće vođeni kroz proces selekcije, a odabrani kandidati biće regrutovani direktno u preduzeće koje traži takve radnike. Zapošljavamo Varioca sa obaveznim iskustvom u radu. Nužno/neophodno iskustvo u: branje nacrta, poznavanje materiala, MIG/MAG varjenje, TIG varjenje, varjenje sa korjenom.

Opširnije pronađite OVDJE