Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Intesa Sanpaolo Banka i Hotel Hills

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

EPC MONT d.o.o zapošljava na pozicijama Elektromonter (m/ž) i Monter metalnih konstrukcija (m/ž) u EU. Poslodavac osigurava mogućnost napredovanja, rad u ugodnom okruženju te ugovor na neodređeno nakon probnog roka. Prijavite se putem  do linka 21.3.2024.

Intesa Sanpaolo Banka zapošljava na poziciji Suradnik u sektoru finansija (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava profesionalno usavršavanje, dinamično i motivirajuće okruženje te mogućnost napretka u karijeri. Prijavite se putem linka do 10.3.2024.

Termalna Rivijera Ilidža d.o.o.-Hotel Hills u Sarajevu zapošljava na pozicijama Pomoćni kuhar (m/ž), Recepcioner (m/ž), Pizza majstor (m/ž), Kuhar (m/ž), Konobar (m/ž) i ostalim pozicijama. Prijavite se do 29.3.2024. putem linka.

Elektro Inženiring TRAMAR d.o.o. zapošljava na poziciji Električar (m/ž) u Njemačkoj i Austriji. Prijavite se putem linka do 31.03.2024.

Mih BH d.o.o zapošljava na pozicijama Plinski vodoinstalater (m/ž), Skladištar/magacioner(m/ž), Monter klimatizacije sistema (m/ž), Električar (m/ž) te Monter grijanja (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava rad na puno vrijeme, stimulativna primanja, napredovanje i ugodnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!