Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju firme u Sanskom Mostu i Sarajevu

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Remus Innovation d.o.o. zapošljava: Inžinjer razvoja proizvoda i procesa.Vaš posao: Izrada 3D modela različitih alata i uređaja u proizvodne svrhe (savijanje, alati za obradu lima i oblikovanje, kontrolni šabloni, šabloni za zavarivanje…) Sudjelovanje u izradi 3D procesa za hlađenje i sistema na zračno punjenje u saradnji sa sjedištem WE-Form, izrada 2D crteža i dokumentacije.

Vaš profil: diplomirani inžinjer mašinstva ili mašinski tehničar, iskustvo u radu sa 3D dizajn softverom – poželjno CATIA, iskusvto sa standardima automobilske industrije (APQP – PPAP – FMEA – MSA – SPC alati), iskustvo sa metodama rješavanja problema (PDCA, 5WHY, Ishikawa, 8D), poželjno iskustvo u istim ili sličnim pozicijiama, poznavanje stranog jezika ENGLESKI i/ili NJEMAČKI, želja za učenjem i napretkom.

Opširnije pronađite OVDJE

JKPS Interim za svog klijenta, Raiffeisen Bank d.d. BiH, traži osobu na poziciji: Viši stručni saradnik u upravljanju menadžment izvještavanjem m/ž. Svrha posla:  Obavljanje poslova vezanih za prenos zahtjeva i potreba poslovnih funkcija RBBH u tehničke specifikacije u upravljanju menadžmentom izvještavanja- OFSA-i i aplikacijama za podršku poslovnom odlučivanju te poslovnu analizu i kvalitet podataka.

Zadaci i odgovornosti: Koordinira pravila prenosa podataka iz informacionog sistema RBBH u Upravljanje menadžment izvještavanja -OFSA-u i aplikacije za podršku poslovnom odlučivanju u skladu sa zahtjevima i potrebama poslovnih funkcija RBBH; Obavlja poslovnu analizu sadržaja podataka dobijenih iz informacionog sistema RBBH u aplikacijama za upravljanje menadžmentom izvještavanja i podršku poslovnom odlučivanju;

Opširnije pronađite OVDJE

MIKRA objavljuje otvoreni K O N K U R S  za radnu poziciju: KREDITNI ADMINISTRATOR – 1 izvršilac, mjesto rada Sarajevo. Posao podrazumjeva: Dnevno ažurno administriranje elektronske baze podataka o klijentima, u svim fazama kreditnog procesa, kontrola ispravnosti i kompletiranosti zaprimljenog seta kreditne dokumentacije.

Kandidati trebaju posjedovati: obvezno je prethodno iskustvo u radu sa bazama podataka., preciznost, tačnost, pažnja na detalje., orijentiranost ka podršci Timu.

Opširnije pronađite OVDJE

Institut za Certificiranja Sistema d.o.o  zapošljava: Ukoliko ste kvalificirani, sposobni da preuzimate odgovornost za cijeli jedan segment poslovanja našeg društva, imate iskustva u rukovođenju, inovativni ste, sposobni ste se poistovjetiti sa situacijama u kojima se nalaze naši klijenti i pronaći inovativna rješenja za njihove zadatke, tada ste pravi kandidat za nas. Menadžer ključnih klijenata (m/ž) – 1 izvršilac. Mjesto rada: Sarajevo.

Glavni zadaci i odgovornosti: Odgovornost za poslovanje sektora od finansijskog do kadrovskog i komercijalnog dijela poslovanja, Odgovornost za poslovni rezultat sektora, odgovorna osoba za kontakte sa ključnim kupcima, te ugovaranje poslova prodaje s istima, kao i održavanje odnosa s postojećim ključnim kupcima,

Opširnije pronađite OVDJE

„AC“ d.o.o podružnica prijevoz pacijenata „SANITET“ Sarajevo objavljuje K O N K U R S  za popunu radnih mjesta na pozicijama: Medicinski tehničar/sestra 1 (jedan) izvršioc na neodređeno vrijeme. Radno mjesto: Med.tehničar/sestra u Sanitetskom vozilu.

Uslovi: SSS medicinska škola opšteg smjera, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad,vozačka dozvola“B“ kategorije, 3 godine radnog iskustva(prednost rad na poslovima med.tehničara u Hitnoj medicinskoj pomoći); probni rad 3 mjeseca.

Opširnije pronađite OVDJE