Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Ekopak, Dekra Arbeit, Pino Nature Hotel…

0

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti boljiposao.com

Ekopak d.o.o. zapošljava na pozicijama Asistent za administraciju (m/ž) i Prodajni predstavnik (m/ž). Poslodavac omogućuje radno vrijeme na određeno, uz mogućnost stalnog zaposlenja, primanja u skladu s rezultatima, kontinuirane edukacije i stručna usavršavanja te mobitel i ostala sredstva za rad. Prijavite se putem linka do 5.4.2024.

DEKRA Arbeit BH zapošljava na pozicijama Radnik u hotelijerstvu (m/ž), Prodajni predstavnik (m/ž), Maser (m/ž), Vodoinstalater (m/ž) i ostalo u BiH i Hrvatskoj. Poslodavac osigurava kompezacijski paket, smještaj, planove za budući razvoj i mnoštvo ostalih benefita koje možeš pronaći na linku. Prijavite se do 31.3.2024.

Koliba ‘74 zapošljava na poziciji Kuhar (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava ugodnu atmosferu, rad u profesionalnom timu, urednu prijavu za penziono i zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem linka do 20.4.2024.

LRC Inženjering d.o.o. zapošljava Njegovatelja/icu u Sarajevu. Poslodavac omogućuje ugodnu okolinu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 11.04.2024.

Pino Nature Hotel zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž), Konobar (m/ž), Recepcioner (m/ž), Sobarica (m/ž) te Fizioterapeut (m/ž). Poslodavac omogućuje ugodne benefite i pogodnosti o kojima možeš saznati na linku. Prijavite se do 20.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!