Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Astra, Mars'97, KIM TEC…

0

Pronađite svoju sljedeću priliku na boljiposao.com. Ovdje vas čeka 5 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Astra d.o.o. traži Trgovaca (m/ž) za širenje maloprodajne mreže u gradu Sarajevu. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, radno iskustvo u trgovini, sposobnost timskog rada, poznavanje engleskog jezika te izražena komunikativnost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Agrinatura traži Skladištara/Viljuškarista (m/ž) za rad u Hadžićima. Poslovi uključuju primanje robe u magacin, održavanje robe, popisivanje, izdavanje robe, te utovar i istovar. Potrebno je imati minimalno 3 godine radnog iskustva u skladištenju, a prednost imaju kandidati s certifikatom za rukovanje viljuškarom. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Mars'97 d.o.o. traži Trgovca (m/ž) za više izvršilaca (m/ž) u Sarajevu. Posao obuhvaća komunikaciju s kupcima, održavanje urednosti prodajnog prostora, upravljanje kasom te pripremu i izlaganje artikala za prodaju. Potrebna je SSS, poželjno trgovačkog smjera, kao i poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem linka do 28.4.2024.

KIM TEC d.o.o. traži iskusnog Account Managera (m/ž) za e-mobility kategoriju u Sarajevu. Posao uključuje vođenje prodajnih aktivnosti i komercijalnih rezultata za električne bicikle, romobile i ostala električna vozila. Potrebno je najmanje 3 godine iskustva u prodaji, dobro poznavanje tržišta eMobility proizvoda, pregovaračke vještine te aktivno korištenje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži Radnike (m/ž) u proizvodnji za rad u Ilijašu. Kandidati će biti uključeni u procese proizvodnje u skladu s tehnološkim uputstvima i standardima kvalitete. Očekuje se poštivanje sigurnosnih mjera i industrijske etike te sposobnost rada u timu. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!