Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju ASA Direkt, MD Family, Ekopak…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Mikrokreditna fondacija Partner zapošljava na poziciji Kreditni službenik / Kreditni službenik junior (m/ž) u Sarajevu, Brezi i Čapljini. Poslodavac omogućuje radni odnos na neodređeno osim pozicije u Sarajevu, probni rad, stimulacije za postignute rezultate te efikasnu tehničku i materijalnu podršku. Prijavite se putem linka do 11.4.2024.

ASA Direkt d.o.o. zapošljava na poziciji Operaterka / Operater u montaži fluidnih cijevi za automobile – CNC proizvodnji komponenti za hibridna vozila u Sarajevu i Rajlovcu. Poslodavac omogućuje rad kod uspješnog poslodavca, ugodnu okolinu i puno više. Prijavite se do 29.3.2024. putem linka.

Ekopak d.o.o.zapošljava na pozicijama Asistent za administraciju (m/ž) i Prodajni predstavnik (m/ž) u Sarajevu. Prijavite se do 5.4.2024.,a više o oglasu pročitajte na linku.

MD Family zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje početnu plaću od 1000KM, plaćenu obuku, mogućnost napretka te pozitivnu atmosferu. Prijavite se do 28.3.2024. putem linka.

ODM Collections zapošljava na poziciji Diplomirani pravnik primarno u sektoru sudske naplate (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava ugodnu atmosferu i poticajan tim. Prijavite se do 17.4.2024. putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!