Najbolji poslovi sedmice: Zaposlite se u firmi koja radi za Boeing i Airbus

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Traži se magistar farmacije za rad u Njemačkoj. Waller Ring Aphoteke u Bremenu nudi sljedeće uvjete rada: dugoročni radni odnos s internacionalnim radnim kolegama, 40 sati u tjednu, mjesečnu bruto platu od 3460 eura, 33 dana godišnjeg odmora, pomoć pri dobijanju njemačke licence za rad, pri prijavi boravka i traženju stana, odabiru zdravstvenog osiguranja, otvaranja računa u banci i slično.

Opširnije pronađite  OVDJE

INPROZ Institut d.o.o., raspisuje oglas za prijem u radni odnos: Diplomirani inžinjer mašinstva .
Kandidati treba da ispunjavaju sljedeće uslove:  VSS, dipl.ing.mašinstva, minimalno 3 godineradnog iskustva u struci, položen stručni ispit, poznavanje rada: u autoCad-u, projektovanje, poznavanje engleskog jezika, posjedovanje vozačke dozvole 

Opširnije pronađite OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Prodajnog savjetnika. Kvalifikacije: iskustvo u prodaji, poželjno u finansijskim institucijama, minimalno srednja stručna sprema, izražene komunikacijske i organizacijske sposobnost, sklonost timskom radu, ali i mogućnost samostalnog djelovanja, proaktivnost i usmjerenost cilju, poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

AdiX Events je u potrazi za mladim i entuzijastičnim poslovnim agentima koji će zajedno sa nama, ideju našeg međunarodnog partnera sprovesti u djelo – odnosno doprinijeti dodatnom širenju njihove globalne društvene mreže i na ovim prostorima.  Poslovni saradnik. Opis posla i odgovornosti:  promovisanje i pronalaženje potencijalnih članova sajta na Vašem području, registracija članova na web stranici – rad od kuće; upravljanje bazom podataka i pružanje tehničke podrške članovima (pri korištenju web stranice); planiranje i razvoj novih strategija pretrage.

Opširnije pronađite OVDJE

Greiner Aerospace d.o.o. je internacionalna kompanija specijalizirana za proizvodnju avionskih presvlaka i drugih komponenti avio sjedišta. Naši proizvodi su prisutni u avionima od ekonomske do prve klase, a odlikuju se udobnošću i stilom po najvišim svjetskim standardima. Proizvodni pogon u BiH je jedna od brojnih lokacija iz Greiner grupacije koja se ističe na globalnom tržištu po najinovativnijim proizvodima i materijalima. S obzirom da smo u fazi konstantnog rasta, uvijek imamo otvorena vrata za kvalificirani kadar koji je spreman proširiti svoje znanja i prihvatiti izazove koji se odnose na naše tržište i zahtjeve klijenata. Menadžer za financije, kontroling te računovodstvene poslove. Tražimo osobu koja će: biti poslovni partner za interne i eksterne poslove, inicirati razvoj procesa kontrole, pripremati mjesečna financijska izviješća, prognoze (predviđanja) budžeta i godišnja financijska izvješća, dobro poznavati lokalne zakone i međunarodne računovodstvene standarde te ih koordinirati sa globalnim standardima grupacije, brinuti o plaćanjima i operativnom kontrolingu

Opširnije pronađite OVDJE