Najbolji poslovi sedmice: Traži se Java developer, električari, soboslikari…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

RTC je razvojno tehnološki centar posvećen projektima koji digitaliziraju društvo. U vlasništvu je tvrtke KING ICT, koja na međunarodnim tržištima razvija i implementira cjelovita informatička i poslovna rješenja. U novom uredu u Banja Luci tražimo članove tima na poziciji: Java Developer. Osnovni zadaci uključuju: sudjelovanje na održavanju postojećih i razvoju novih projekata, izrađivanje tehničke dokumentacije, aktivno sudjelovanje u cijelom životnom ciklusu razvoja proizvoda, automatizaciju internih procesa razvoja i testiranja, code review, pomaganje manje iskusnim kolegama u projektnim zadacima.

Opširnije pronađite OVDJE

Elektra inženiring d.o.o., tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom na području elektroinstalacija.
Zbog povećanog obujma posla tražimo nove električare/elektromontere (m/ž) za rad u Njemačkoj. 
ELEKTRIČAR – ELEKTROMONTER. Očekujemo: potrebno znanje njemačkog jezika, iskustvo ili osnovno znanje izvođenja elektroinstalacija jake i slabe struje i/ili izrade razdjelno upravljačkih i energetskih ormara, najmanje 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom području rada, pouzdanost, točnost i marljivost, sposobnost za rad na visini, osnovno čitanje elektro planova.

Opširnije pronađite OVDJE

Građevinska firma CELIAS d.o.o. iz Hrvatske zapošljava na poziciji: SOBOSLIKAR/MOLER. Posebne pogodnosti: sređivanje radne dozvole od strane naše firme za rad u inostranstvu, mogućnost rada sa BiH papirima, osiguran smještaj u Njemačkoj od strane naše firme, plaća: 2.000 € neto/ mjesečno (sve preko računa), radi se u smjenama 60 dana vani + 15 dana odmor kod kuće.

Opširnije pronađite OVDJE

Radi povećanja opsega poslovanja u regiji Brčko-Bijeljina, Mikrokreditna Fondacija MIKRA želi osnažiti svoj tim, te uposliti nove radnike, koji svoju profesionalnu karijeru žele razvijati u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju. Ponosni smo na radnu atmosferu i međuljudske odnose . To je ključna vrijednost Mikra organizacijske kulture. Zato, uvijek kao jednu od svojih prednosti, ističemo ugodno i inspirativno radno okruženje. Želite li i vi raditi u takvom Timu, evo prilike: MKF M I K R A objavljuje otvoreni konkurs  za radnu poziciju: Regionalni kreditini menadžer. Kandidati trebaju ispunjavati slijedeće uslove: neophodno je posjedovanje prethodnog iskustva u superviziranju i vođenju Tima uposlenika, sposobnost prenošenja svog znanja i vještina na druge, spremnost donositi bitne dnevno-operativne odluke samostalno, a u okviru propisanih procedura, poznavanje lokalnih prilika i zbivanja u mjestima šire regije Brčko i Bijeljina, vozačka dozvola “B”, spremnost na izražen terenski rad.

Opširnije pronađite OVDJE

Preduzeće metalne industrije MONTER DRAVOGRAD iz Slovenije, zbog proširenja i obima posla traži više stručnih i odgovornih radnika (izvršilaca) za posao: CNC operater. Nudimo: stimulativna redovna primanja, rad u kolektivu sa dugogodišnjim iskustvom, mogućnost dodatnog usavršavanja i obrazovanja, dugoročno i sigurno zapošljavanje na puno radno vrijeme, puni regres, 13.plata.

Opširnije pronađite OVDJE