Najbolji poslovi sedmice: Traže se call agenti, inženjeri, računovođe…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Naši ekskluzivni partneri iz Njemačke su nam pružili priliku za pojačanje našeg team-a, koji trenutno broji preko 100 uposlenika. Ponosno možemo reći, da se naši novi projekti šire u oblasti inbound-a kao i outbond-a, a gdje sigurno sposobnosti i mogućnosti kandidata možemo usmjeriti na odgovarajuće pozicije. Za sve informacije i detalje o novim projektima, možete najbolje dobiti prilikom ličnog razgovora sa nama. Best & Team je firma koja već posluje od 2009. god i tako je najstarija u sektoru call centara, koja ne ide samo korak ispred nego i otkriva nova tržišta, nove mogućnosti , nudi novi projekte , nove izazove, nova radna mjesta … Za ponuđene pozicije call agenta nudimo slijedeće uslove: fleksibilna radna vremena, više nego odličnu mogućnost zarade,  slobodne dane, vikende, prijava naravno od prvog radnog dana, poslovi koji su vama prilagođeni prema sposobnostima i mogućnostima.

Opširnije pronađite OVDJE

NOVOTEHNA, dioničko društvo za građevinarstvo. Osnovna djelatnost društva je graditeljstvo s naglaskom na visokogradnju te proizvodnja betona. Trenutno je u Novotehni d.d. zaposleno oko 60 zaposlenika u koje se kontinuirano ulaže na polju stručnog osposobljavanja. Zapošljavamo djelatnike raznih struka i stupnjeva obrazovanja koji su stručno obrazovani i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih vrsta građevinskih radova. Traži se:  Kalkulant građevinskih radova u visokogradnji-1 izvršilac (m/ž). Uvjeti: SSS/VŠS/VSS, potrebno zvanje: građevinski tehničar, ing. građ., dipl. ing. građ., znanje najmanje jednog svjetskog jezika, poznavanje MS Office-a Word, Excel, Power Point, Outlook, vozačka dozvola.

Opširnije pronađite OVDJE

Manpower von der Tschechischen Republik ist die Einstellung auf Position ein Deutschsprachiger Spezialist im Kontaktzentrum. Jobbeschreibung : Man wird im Kontaktzentrumarebeiten, das heißt telefonieren mit Klienten, Lösungen finden und Fragen beantworten. Bedingungen: Gute Deutschkenntnisse – min. Level B2 (in Wort und Schrift)
Probezeit-Drei Monaten

Opširnije pronađite OVDJE

KING ICT jedan je od vodećih regionalnih sistem integratora u isporuci i implementaciji savremenih informacijskih rješenja i tehnologija sa snažnim fokusom u isporuci mrežnih sigurnosnih rješenja. Posebno prepoznajemo važnost i tržišnu potrebu za kvalitetnim rješenjima u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti gdje KING ICT nastavlja graditi, ulagati i širiti poslovanje….ako si proaktivna i motivirana osoba, ako imaš znanja, sposobnosti i iskustva u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti, a želiš se dalje profesionalno razvijati u ovom području. Sistem inžinjer za mrežna rješenja. Posao uključuje: Savjetovanje i dizajn u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti vezano uz jedno od ili više slijedećih područja: LAN/WAN mrežna rješenja i SDLAN/SDWAN koncept,  WiFi mrežna rješenja. Od kandidata očekujemo minimalno: VŠS/VSS tehničkog smjera (poželjno ETF Sarajevo), 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima ili odgovarajuće kompetencije, posjedovanje stručnih certifikata iz domene mrežnih i sigurnosnih tehnologija (Cisco, Check Point, Fortinet, Juniper, HPE, F5, …)

Opširnije pronađite OVDJE

Emiran d.o.o. Hotel Walter objavljuje oglas: SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA . Opis odgovornosti:  poznavanje MRS-a, praćenje i primena važećih zakonskih propisa u oblasti računovodstva;  svakodnevno samostalno vođenju poslovnih knjiga i cjelokupne knjigovodstvene dokumentacije;  sastavljanje poreskih bilansa, obračun i predaja PDV-a i ostalih poreza;  učešće u izradi završnog računa i pratećih finansijskih izveštaja po MRS. Uslovi: da ste odgovorna, samoinicijativna, orijentisana na detalje, precizna i timski orijentisana osoba, imate IV,VI ili VII stepen stručne spreme ekonomskog smjera; posjedujete najmanje 3 godine radnog iskustva u oblasti računovodstva i finansija – sposobni ste samostalno voditi komitenta; Poznajete rad na računaru (MS Office paket + Internet); 

Opširnije pronađite  OVDJE