Najbolji poslovi sedmice: Traže se bravari, prodavači, skladištari…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Enmon d.o.o. je privredno društvo osnovano 2005. godine, te danas zapošljava preko 130 ljudi u 15 poslovnica širom BiH. Osnova djelatnost društva je uvoz, izvoz i trgovina keramičkim pločicama, granitnom keramikom, sanitarijama, galanterijom i pratećom opremom za kupatila. Širok spektar proizvoda i konstantna briga o svojim kupcima čine nas liderom na tržištu u svojoj djelatnosti. Enmon d.o.o. Banja Luka je sastavni dio Enmon grupacije sa preko 80 prodajnih objekata na prostoru Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine kao i veleprodajnim kompanijama u Njemačkoj, Italiji i Kanadi. Ukoliko i Vi želite biti dio uspješnog Enmon tima aplicirajte na poziciju: Glavni skladištar – Banja Luka. Opis poslova: Vodi brigu o poslovima skladištenja robe. Uslovi: minimum SSS, informatička pismenost, poznavanje rada na računaru, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od najmanje 1 godine.

Opširnije pronađite  OVDJE

Best & Team d.o.o. Sarajevo je firma koja postoji u Sarajevu već preko 10 godina, koja slijedi svoje ciljeve, pokazuje ljudskost , međusobno povjerenje i cijeni rad svojih uposlenika koji dugoročno grade svoju budućnost i uživaju u svojim pogodnostima. Naši ekskluzivni partneri iz Njemačke su nam pružili priliku za pojačanje team-a, koji trenutno broji preko 100 uposlenika. Ponosno možemo reći, da se naši novi projekti šire u oblasti inbound-a kao i outbond-a, a samim time kandidati imaju mogućnost izabrati projekte koji im odgovaraju u oblasti telekomunikacije, struje, osiguranja, kataloške prodaje, Google optimizacije, usluge podrške korisnicima kao i pismeni odjel. Naši najveći projekti su obrada podataka i podrška kupcima modnih kuća, koje su jedne od najpoznatijih širom Njemačke i Evrope. Prednost je u tome što možete birati više modnih kuća i projekata gdje imate mogućnost napredovanja, većih satnica, rada na pismenom odjelu, koji naši dugogodišnji radnici uživaju. Za sve inforamacije i detalje o novim projektima, obukama, terminima za razgovore možete najbolje dobiti prilikom ličnog razgovora sa nama.

Kundenservice / Kundenbetreuung. Radno mjesto: Sarajevo. Za ponuđene pozicije call agenta nudimo slijedeće uslove: Fleksibilna radna vremena, slobodne dane, vikende, fiksne plate inbound počev od 1000 KM za 160 h/mjesečno, fiksne plate outbound od 1200 KM, u zavisnosti od projekta i bonusa koji su mogući, svaki sat preko 160 h se dodatno plaća /inbound, napredovanje i usavršavanje, te mogućnost za većom satnicom.

 Opširnije pronađite OVDJE

MALA PLUS d.o.o. ima više od 20 godina tradicije u proizvodnji metalnih konstrukcija i dijelova za strojeve. Tvrtka trenutno prerasta u međunarodnog partnera u području strojarstva i traži nove suradnike. Mala plus d.o.o. je obiteljsko poduzeće koje se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova. Tvrtka trenutno zapošljava 32 osobe i godišnje proizvede više od 1300 tona raznih struktura. Naši proizvodi i usluge u skladu su s najvišim standardima kvalitete, o čemu svjedoče i dobiveni ISO standardi. Osnovni cilj tvrtke je biti ukorak s najnovijim trendovima u obradi i završnoj obradi metalnih konstrukcija i uz veliku fleksibilnost ostati konkurentan novim zahtjevima kupaca. BRAVAR / KLJUČAVNIČAR, SLOVENIA, METLIKA.  Opis posla: sastavljanje metalnih elemenata, rad u proizvodnji, ručna obrada metala. Očekujemo: tehnička obuka, radno iskustvo od 1 godine – iskusni kandidati imaju prednost, poznavanje lima i čelika, autonomija i fleksibilnost.

Opširnije pronađite OVDJE

Konzum d.o.o. – U cilju jačanja našeg uspješnog tima u Ljubuškom pozivamo Vas da nam se pridružite i prijavite na poziciju: Prodavač (m/ž) – više izvršitelja. Odgovorni ste za: preuzimanje, sortiranje i slaganje robe, te provjeru stanja i kvalitete artikala, usluživanje kupaca i pomaganje pri izboru, te prodaji i obračunu robe, osiguravanje čistoće, urednosti i higijensko-zdravstvene ispravnosti namirnica, uređaja i radnih prostorija. Od Vas očekujemo: SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, spremnost na dinamičan rad.

Opširnije pronađite OVDJE

Na osnovu ukazane potrebe Firma GMC d.o.o. Usora sa sjedištem u Žabljaku bb, raspisuje javni konkurs za primanje u radni odnos na sljedećoj poziciji : Referent za pravne poslove. Opis poslova: obavljanje opštih i kadrovskih poslova; izrada pojedinačnih pravnih akata (Ugovori, Rješenja te drugi pravni akti); rješavanje pitanja iz oblasti radnog prava. Potrebne kvalifikacije: VSS – diplomirani pravnik, najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računaru (MS Office), obavezno poznavanje Engleskog jezika

Opširnije pronađite OVDJE