Najbolji poslovi sedmice: Radnike traži i jedna od najvećih kompanija u Hrvatskoj

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

General Constructions d.o.o. raspisuje konkurs za prijem radnika u radni odnos na sljedeću poziciju: Građevinski inženjer. Uslovi koje kandidat treba ispunjavati su: 1 godina radnog iskustva; položen stručni ispit; poznavanje rada na računaru;  poželjno poznavanje Engleskog jezika;  položen vozački ispit B kategorija. Lični profil kandidata: samostalna, organizirana, disciplinovana i precizna osoba; komunikativnost; spremnost na timski rad i fleksibilnost u obavljanju radnih zadataka; spremnost na mogućnost terenskog rada i putovanja u inostranstvo.

Opširnije pronađite OVDJE

Na osnovu ukazane potrebe društvo Vindija d.o.o. Sarajevo  objavljuje konkurs za prijem u radni odnos:
Voditelj prodaje. Poslovi i odgovornosti: pregovaranje sa kupcima i sudjelovanje u implementaciji ugovora; edukacija, delegiranje i kontroliranje rada referenata prodaje i unapređivača prodaje, odgovornost za prodajne rezultate cijelog prodajnog tima, redovni obilasci terena i izvještavanje Uprave o problemima na terenu, prijedlozima i postignutim rješenjima, radu konkurencije i prostoru za unapređenje prodaje. Potrebno znanje i vještine: minimalno VŠS ili VSS (prednost ekonomski smjer) minimalno 2 godine radno iskustvo na poslovima prodaje robe, vozačka dozvola „B“ kategorije, poznavanje rada na računaru (MS Office paket).

Opširnije pronađite OVDJE

TOMMY d.o.o. za trgovinu, turizam i ugostiteljstvo Split, Republika Hrvatska, raspisuje natječaj: Sezonski prodavač. Nudimo:  ostvarivanje dodatne zarade kroz stimulaciju tijekom sezone,  mogućnost produljenja ugovora o radu ili zasnivanje stalnog radnog odnosa, kvalitetan smještaj, dinamično i ugodno radno okruženje, edukacije i mogućnost profesionalnog napredovanja.

Opširnije pronađite OVDJE

 “B – P održavanje i upravljanje d.o.o. bavi se pružanjem FM usluga, “facility management”, tj. upravljanjem i održavanjem poslovnih objekata. Iz ponude usluga izdvajamo: higijenizacija prostora (svakodnevna ili periodična čišćenja objekta),  industrijski alpiniza,  tjelesna i tehnička zaštita, održavanje strojarskih sustava (ventilacija, klimatizacija), održavanje elektro-instalacijskih sustava, DDD mjere (deratizacija, dezinsekcija, dezinfekcija)

Opširnije pronađite OVDJE

MBA-Centar d.o.o. objavljuje konkurs za prijem radnika na radno mjesto: Voditelj poslovnice.
Opis posla: planiranje, organizacija i nadgledanje rada maloprodaja; usmjeravanje i koordinacija rada; nadgledanje i održavanje visokog nivoa produktivnosti rada maloprodaja; određivanje dnevnih zaduženja zaposlenih u maloprodajama;  detaljno poznavanje dužnosti i obaveze zaposlenih u maloprodajama kao i vođenje računa da se te dužnosti obavljaju pravovremeno i u skladu sa pravilima i procedurama. Uslovi:  VSS, VŠS, SSS – ugostiteljskog smjera/konobar, minimum tri godine radnog iskustva na poslovim u ugostiteljstvu /hotelijerstvu, komunikativnost, prodornost, organizovanost i spremnost za timski rad, znanje engleskog jezika je obavezno, a poznavanje još nekog od stranih jezika je poželjno.

Opširnije pronađite OVDJE