Najbolji poslovi sedmice: Postanite tajni kupac

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Greiner Aerospace d.o.o. je internacionalna kompanija specijalizirana za proizvodnju avionskih presvlaka i drugih komponenti avio sjedišta. Naši proizvodi su prisutni u avionima od ekonomske do prve klase, a odlikuju se udobnošću i stilom po najvišim svjetskim standardima. S obzirom da smo u fazi konstantnog rasta, uvijek imamo otvorena vrata za kvalificirani kadar koji je spreman proširiti svoje znanja i prihvatiti izazove koji se odnose na naše tržište i zahtjeve klijenata.  Djelatnik u odjelu kvalitete – QS (m/ž). Radni zadaci: Utvrđivanje i zabilješke kod problema kvalitete proizvoda, analiza povratnih isporuka- povrat robe, izvjesce o kvaliteti prvog djela, obracun troskova QS reklamacija, izrada plana, toka, naloga / uputa rada, FMEAs, obrada reklamacija kupca. Potrebne kvalifikacije: SSS / VSS, do 35 godina starosti, 1 – 3 godina radnog iskustva u istim ili bitno sličnim poslovima, odlično poznavanje njemačkog i engleskog jezika (njemački jezik ima prednost), organizacijske vještine i kompetencije: preciznost, inovativnost, inicijatorske vještine, upornost, pouzdanost, orijentiranost prema rješavanju problema na -vlastitu inicjativu.

Opširnije pronađite OVDJE

DEKRA zapošljavanje d.o.o. je kompanija specijalizirana za pružanje usluga posredovanja u zapošljavanju. Osnovana je od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a kao dio internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 44.000 zaposlenih i ima urede u više od 50 država svijeta. Tražimo odgovorne i angažovane osobe za rad na poziciji: Tajni kupac (m/ž). Mjesto rada: Ključ, Sanski Most, Bosanski Petrovac, Drvar, Bihać, Bosanska Krupa, Cazin. Tajni kupac je osoba koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža što se događa na prodajnim mjestima (supermarketi, banke, auto saloni, benzinske pumpe itd.). Nakon obavljene kupovine tajni kupac ispunjava upitnik i na objektivan način ocjenjuje situaciju koja se dogodila tokom kupovine.  Uslovi: Poznavanje rada na računaru (svakodnevni pristup mailu), minimalno SSS, organiziranost, odgovornost i točnost, dobre vještine opažanja, posjedovanje automobila i mobilnost, nije nužno za sve projekte.

Opširnije pronađite OVDJE

Metal Energomont d.o.o. iz Hrvatske zapošljava na poziciji: Zavarivač. Mjesto rada:
Njemačka, Austrija, Južna Amerika. Uslovi:  radno iskustvo minimalno 1 godinu, poželjno radno iskustvo s postupkom zavarivanja WIG,WIG/REL,MIG/MAG,REL, razina školovanja KV,SSS.  Osiguran smještaj i prijevoz od strane poslodavca.

Opširnije pronađite OVDJE

Stručno školovanje za zanimanje „njegovatelj/ica“ u pokrajini Baden-Württemberg/SR Njemačka
Početak školovanja: jesen 2020. godine. Trogodišnje obrazovanje u okviru dualnog sistema će se odvijati u školi kao i u ustanovama za njegu organziacije „Diakonisches Werk Württemberg“, a prema reformskom programu koja će stupiti na snagu početkom 2020. godine.

Tražimo Vas kao: Kandidate/kandidatkinje za stručno obrazovanje-školovanje za zanimanje „njegovatelj/ica“ u pokrajini Baden Württemberg/SR Njemačka. Vaš profil: imate završenu srednju školu, 4 godine (SSS, IV stepen). Prednost će uživati kandidatkinje/kandidati sa završenom srednjom medicinskom školom, jako ste motivisani i zainteresovani za oblast “njege”, poželjno je da imate neko iskustvo iz te oblasti, vaše znanje njemačkog jezika je trenutno na A 2 nivou, a do proljeća 2019. godine treba samostalno da stignete do nivoa B 1.

Opširnije pronađite OVDJE

JYSK zapošljava prodavača/skladištara. Jeste li spremni dati 100% od sebe da biste sklopili prodaju? Volite li raditi u dinamičnom okruženju s puno izazova? Uživate li u timskom radu? Ako je Vaš odgovor da, Vi ste osoba koju tražimo. Vi donosite predanost i …želite prodavati, stavljate kupca na prvo mjesto i pružate im nezaboravno iskustvo, marljivo radite i aktivan ste timski igrač, napredujete u radnom i dinamičnom okruženju, imate motiva i ambicije da izgradite karijeru u JYSKu.

Opširnije pronađite OVDJE