Najbolji poslovi sedmice: Otvorena su radna mjesta širom BiH

0

boljiposao.com – vaš najbolji put do zaposlenja. Pogledajte 5 posebno odabranih pozicija koje su otvorene za vas ove sedmice!

Vip Betting traži Operatere na uplatno-isplatnom mjestu (m/ž) za rad u Mostaru, Bugojnu, Kiseljaku, Donjem Vakufu, Ilijašu, Zavidovićima, Čapljini, Fojnici. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, osnovno poznavanje rada na računalu, a prethodno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

Only One Chinese Restaurant traži Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u profesionalnom kolektivu uz odlične uslove rada. Kandidati trebaju poznavati higijenske standarde, biti odgovorni, ljubazni i sposobni za rad u timu. Prijavite se putem linka do 1.8.2024.

Euromix-beton d.o.o. traži Rukovodioca sektora proizvodnje betona (m/ž) za rad u Crnoj Gori. Kandidati moraju imati visoku stručnu spremu tehničkog usmjerenja (građevinski smjer) i najmanje pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Nudi se dinamično radno okruženje uz mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

Tershouse traži osobu za poziciju Office managera u Sarajevu. Poslovi uključuju administrativne zadatke poput vođenja faktura, nabavke kancelarijskih potrepština, organizacije pošte i sudjelovanje na timskim sastancima. Prijavite se putem linka do 19.7.2024.

Geomet d.o.o. iz Olova traži građevinskog inženjera (m/ž) s VSS diplomom građevinskog fakulteta i minimalno 3 godine iskustva, poželjno u rudnicima. Nude se stabilna primanja, rad na izazovnim projektima i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!