Najbolji poslovi sedmice: Otvorena radna mjesta u Sarajevu, Posušju, Primoštenu…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

KING ICT osnovan 1998. godine, kao član M SAN Grupe je regionalni sistem integrator i predvodnik u stvaranju i implementaciji Enterprise rješenja. Kroz inovativna ICT rješenja želimo izgraditi povezanu i digitalnu budućnost za nas i buduće generacije. Naši glavni motivi su znanje, stručnost, kreativnost i motivacija da unaprijedimo poslovanje i stvorimo dodatnu vrijednost. U cilju osnaživanja svog tima raspisujemo oglas za poziciju: PROGRAMER / DEVELOPER (m/ž) Mjesto rada: Sarajevo – više izvršilaca.

Šta očekujemo – šta smo planirali: Razvoj softverskih sistema, prikupljanje, definiranje i dokumentiranje projektnih zahtjeva na radionicama sa klijentom, projektiranje rješenja, izrada funkcionalnih specifikacija koje opisuju traženo rješenje, izrada projektne i korisničke dokumentacije, aktivnosti konfiguracije i testiranja sistema, edukacija ključnih korisnika i administratora sistema.

Uslovi: VSS informatičkog ili srodnog područja, minimalno 2 godine aktivnog iskustva u razvoju web baziranih sistema na Oracle tehnologiji, iskustvo u radu na razvoju aplikacija baziranih na Oracle Forms, Oracle Application Development Framework (ADF) i Oracle Application Express (APEX), poznavanje rada sa Oracle bazom i PL/SQL programiranja (procedura, funkcija, paketa, optimizacija i tuning coda), poznavanje barem jednog reporting alata (poželjno JasperReports).

Opširnije pronađite OVDJE

Hering d.d. Široki Brijeg objavljuje NATJEČAJ za prijam radnika u radni odnos: Tesar (više izvršitelja)

Pored općih uvjeta predviđenih Zakonom o radu, poželjno je da kandidati imaju radnog iskustva na traženim pozicijama.

Opširnije pronađite OVDJE

Od 2018. godine fabrika namještaja Sinkro by Cotta je član Grupacije Cotta iz Lihtenštajna. Cotta je već dugo značajno ime u svijetu namještaja na području Evrope, sa fabrikama u Poljskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini. Sinkro, je u potpunosti izvozno orijentirana kompanija, koja se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnog tapaciranog namještaja. Objavljujemo oglas za prijem u radni odnos: Dipl. Ing. Mašinstva – Rukovodilac mašinskog pogona (M/Ž). Uslovi: VSS- diplomirani inženjer mašinstva; obavezno dobro poznavanje engleskog jezika (kandidati koji aktivno govore njemački jezik će imati prednost); poželjno prethodno radno iskustvo u struci; poželjno iskustvo u radu proizvodnog pogona za proizvodnju namještaja, odnosno poznavanje rada specifičnih mašina koje se koriste u industriji namještaja, sa naglaskom na tapacirani namještaj.

Opširnije pronađite OVDJE

Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka u regiji koja je već duži niz godina lider na tržištu reciklaže polimernih materijala, čime značajno doprinosi zaštiti i očuvanju okoliša. Tvrtka Weltplast d.o.o. konstantno radi na unaprjeđenju proizvodnih procesa kroz nabavku visoko sofisticirane opreme i kroz edukaciju svojih djelatnika. S ciljem izgradnje novih proizvodnih pogona i proširenja proizvodnih kapaciteta Weltplast d.o.o. ima potrebu za proširenjem tima. DEKRA Arbeit BH d.o.o. za potrebe Weltplast d.o.o. oglašava sljedeću poziciju: Asistent u odjelu prodaje (m/ž). Mjesto rada: Posušje

Uvjeti za asistenta u odijelu prodaje: visoka stručna sprema, poželjno ekonomskog smjera, odlično poznavanje MS office paketa (Word, Excel, Power Point i Outlook), razvijene prodajne i komunikacijske vještine, 2 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, odlično poznavanje engleskog jezika i poželjno poznavanje još jednog stranog jezika, predanost poslu i motiviranost za rad, vozačka dozvola B kategorije. Opis posla asistenta u odjelu prodaje: Asistiranje voditelju prodaje, asistiranje u realizaciji prodajnih ciljeva i strategiji razvoja tržišta, k oordiniranje rada sa odjelima proizvodnje, logistike i ostalim odjelima unutar kompanije.

Opširnije pronađite OVDJE

Hotel Zora smješten je 500 m od centra Primoštena i udaljen 50 m od mora, srednja Dalmacija u blizini Šibenika i Splita. KUHINJSKI RADNIK. Opis posla: asistira kuharu u procesu rada, priprema jednostavna jela, priprema namirnice za kuhanje, pere posuđe.

Opširnije pronađite OVDJE