Najbolji poslovi sedmice: Od trgovca u pekari do procjenitelja rizika

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

MLINI d.o.o. je jedno od vodećih poduzeća u općini Čapljina za proizvodnju i prodaju kruha, peciva, smrznutog programa, brašna, sušene tjestenine… U cilju širenja svog poslovanja, želimo pojačati svoj tim osoba koje svojim znanjem i iskustvom mogu odgovoriti izazovima i doprinijeti daljnjem razvoju firme.
„MLINI“ d.o.o. Čapljina, objavljuju natječaj za radno mjesto: Trgovac – Prodavač. Profil zaposlenika: SSS, KV, poželjno, ali nije neophodno, komunikativnost, pouzdanost, proaktivnost i odgovoran pristup poslu.

Opširnije pronađite  OVDJE

UNIQA je vodeća osiguravajuća kuća u Austriji i jedna od vodećih grupacija u Centralno-Istočnoj Evropi koja uspješno posluje u 16 evropskih zemalja. Sa oko 22 hiljade saradnika koji brinu o preko 9,5 miliona zadovoljnih klijenata, UNIQA je među najdinamičnijim osiguravajućim grupacijama. Mi u UNIQA osiguranju svakodnevno pružamo sigurnost velikom broju klijenata.Osiguravamo budućnost kontinuiranim razvojem i primjenom savremenih načina organizacije i rada, a u želji da proširimo naše aktivnosti tražimo: Procjenitelj rizika. Kvalifikacije: Visoka stručna sprema (Fakultet ekonomskog ili tehničkog usmjerenja), minimalno 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poželjno u osiguravajućem društvu ili finansijskoj ustanovi, izražene analitičke i organizacijske sposobnosti, dobre komunikacijske vještine i spremnost na timski rad, aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru.

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći oglas za prijem u radni odnos: Kreditni službenik. Glavne odgovornosti: Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

Opširnije pronađite OVDJE

INMER d.o.o. Gradačac objavljuje oglas za radno mjesto sa mjestom rada u Gradačcu: Laborant. Odgovornosti i zadaci: pripremu hemikalija i izvođenje hemijskih i mikrobioloških analiza prema priloženim radnim uputstvima, priprema hemikalija i ostalih pomagala potrebnih za rad u laboratoriji, umjeravanje odmjernog posuđa i kalibracija određene grupe uređaja, uzimanje uzoraka po tehnološkim linijama, iz skladišta repromaterijala i ambalaže prema planu uzorkovanja, vođenje zapisa o rezultatima analiza, te obavještavanje u slučaju odstupanja od standarda.

Opširnije pronađite OVDJE

iNovine BH društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu  zapošljava:
Prodavač u kiosku. Šta očekujemo od kandidata: dvije godine radnog iskustva u trgovini, komunikativnost, fleksibilnost i organizovanost, smisao za rad sa kupcima i za rad u timu, osjećaj za odgovornost i zainteresovanost, poznavanje rada na fiskalnoj kasi .

Opširnije pronađite OVDJE