Najbolji poslovi sedmice: M SAN otvara veliki regionalni ured, Enmon širi poslovanje

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

VINDIJA d.o.o. objavljuje konkurs za popunu radnog mjesta: Rukovodilac podružnice (Sarajevo).

Potrebno je da kandidati zadovoljavaju sljedeće uslove: visoka stručna sprema, diplomirani ekonomista, radno iskustvo minimalno 2 godine na rukovodećim pozicijama, vozačka dozvola „B“ kategorije. Za sva radna mjesta nudimo: rad u sigurnoj i stabilnoj kompaniji, stimulativna i iznadprosječna primanja, mogućnost daljeg usavršavanja i napredovanja.

Opširnije pronađite  OVDJE

Enmon d.o.o. je društvo osnovano u novembru 2005. godine u Banjaluci. Članica je Enmon grupacije koja posluje u 13 evropskih zemalja. Društvo se bavi uvozom, izvozom i trgovinom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije, galanterije i prateće opreme za kupatila. Zbog širenja poslovnih aktivnosti raspisujemo konkurs za radno mjesto:  Vozač. Uslovi: minimalno SSS, vozački ispit C kategorija, državni ispit, ljekarsko uvjerenje, prethodno radno iskusustvo u trajanju od najmanje jedne godine.

Opširnije pronađite OVDJE

M SAN Grupacija je regionalni lider u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike, u sistemskoj integraciji, eCommerce rješenjima i prodaji putem interneta te u poljoprivrednoj proizvodnji. M SAN Grupacija širi svoje poslovanje i otvara veliki regionalni ured u Banja Luci. Pridruži nam se u našem novom regionalnom tehnološko-razvojnom centru u Banja Luci kao: Key Account Manager.

Šta očekujemo od Vas:  iskustvo u radu i vođenju ključnih kupaca i drugih kategorija kupaca; dobro poznavanje strukture rada ključnih kupaca kao i tržište Republike Srpske i regije; odlično poznavanje tržišta modernih tehnologija- IT opreme- potrošačke elektronike; odlično vladate MS Office alatima (posebice Excel); aktivno se služite engleskim jezikom; posjedujete vozačku dozvolu B kategorije;

Opširnije pronađite OVDJE

Adecco H.R. d.o.o.EUROTRONIK KRANJ d.o.o. želi zaposliti dva Električara. Traži se jedna osoba za montažu na terenu (Slovenija + EU) i jedna za rad u proizvodnji. Očekuju: radno iskustvo na sličnim radnim mjestima – montaže komunikacionih uređaja, završenu elektro školu, osnovno poznavanje engleskog jezika; poznavanje njemačkog je prednost, ručne spretnosti, preciznost. Nude: Plata: 900 – 1000 neto, ishrana se isplaćuje: 6 eur/dan, poslodavac nudi smještaj (stanovanje u kući).

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći  oglas za prijem u radni odnos: Kreditni službenik (Gradačac). Nudimo:  radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost produženja, probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci, stimulacije za postignute rezultate, efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Opširnije pronađite OVDJE