Najbolji poslovi sedmice: Dostupne atraktivne pozicije širom BiH

0

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, posjetite boljiposao.com. Istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Koliba ‘74 u Sarajevu traži Kuhara (m/ž) za dinamično radno okruženje. Posao nudi ugodnu radnu atmosferu u profesionalnom okruženju, redovitu prijavu za penzijsko i zdravstveno osiguranje te mogućnosti napredovanja i dodatnog nagrađivanja za angažman. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

Duga – Tehna d.o.o. traži Brand Managera (m/ž) za rad u Čitluku. Nudi se dugoročni angažman u dinamičnom okruženju s mogućnostima napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

ToRo d.o.o. traži Sobarice za rad u Mostaru. Glavne odgovornosti uključuju čišćenje i održavanje prostorija radi očuvanja higijene objekata. Posao nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme nakon probnog rada od dva mjeseca, uz plaću po dogovoru. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Agrinatura zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Hadžićima. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Jurčič & Co. traži Radnika u auto-praonici (m/ž) za čišćenje teretnih vozila i prikolica. Nude se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću produženja, puno radno vrijeme u dvokratnoj smjeni te redovna i stimulativna plaća. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!