M:tel obilježava “Mjesec prijateljstva”

0

Kompanija „M:tel“ u avgustu realizuje kampanju „Mjesec prijateljstva“ tokom koje svi zainteresovani mogu da prijave želju koju žele da ispune svome prijatelju.

Iz kompanije „M:tel“ saopšteno je da se ova kampanja realizuje već treću godinu zaredom, a neposredni povod je Međunarodni dan prijateljstva koji se obilježava 30. jula.

„Na blogu kompanije na adresi blog.mtel.ba nalazi se aplikacija ‘Ispuni želju prijatelju’, putem koje do 31. avgusta možete prijaviti želju za koju ste sigurni da će vašem prijatelju, prijateljici ili možda prijateljima, uljepšati život“, navodi se u saopštenju. Po završetku „Mjeseca prijateljstva“ biće odabrane tri želje koje će kompanija „M:tel“ ispuniti, i to najhumaniju, najoriginalniju i najemotivniju. „Mjesec prijateljstva“ biće obilježen i u svim poslovnicama ove kompanije širom BiH.

Ovogodišnja novost je i foto-takmičenje na društvenoj mreži „Instagram“, u kojem će njeni korisnici imati priliku da postavljaju fotografije o temi prijateljstva.

„Na `Instagram` možete postaviti fotografije iz ‘M:tel’ poslovnica, ali i druge fotografije na temu prijateljstva, a da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na `Instagramu` koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije“, navodi se u saopštenju.