m:tel ICT poslovna rješenja predstavljena u Trebinju

0

B2B susret „Inovacije u biznisu kao temelj pouzdanosti i uspjeha“

Povodom otvaranja ljetnje turističke sezone, uz podršku Grada Trebinje, u Kulturnom centru Trebinje je 24. maja ove godine održan treći B2B susret u organizaciji LRC BiH.

U okviru ovog poslovnog susreta održan je i stručni panel na kojem je jedan od učesnika bio Damir Savić, šef odjeljenja za prodaju ICT usluga kompanije m:tel. Predstavljajući ICT rješenja koja kompanija m:tel nudi, Savić je govorio o konstantnim aktivnostima kompanije m:tel ka novim tehnologijama i uslugama koje, kao vodeći telekom operator u BiH, želi da ponudi svojim korisnicima. U svojim ICT rješenjima i uslugama za poslovne korisnike, kompanija m:tel je svjesna značaja sigurnosti i pouzdanosti u digitalnom svijetu i važnosti zaštite klijenata od sve prisutnijih cyber prijetnji, istakao je Savić.

Inovacije u poslovanju oblikuju industriju i povećavaju pouzdanost i poslovni uspjeh kompanija, poručeno je sa B2B susretu u Trebinju održanog uz prijateljsku podršku kompanije m:tel.

LRC Business Intelligence System Sarajevo, najstarija je i najveća bonitetna kompanija u BiH, koja djeluje na principima i po uzoru modernih kompanija za podršku poslovanju širom svijeta.

Nakon Trebinja, sljedeći B2B događaj „Pouzdanost – pokretačka snaga održivosti“ održaće se 12. juna ove godine u Tešnju.