Mobilna aplikacija „Zajedno na putu“ za potrošače na GAZPROM i NIS Petrol stanicama

0

Kartica lojalnosti „Zajedno na putu“ GAZPROM i NIS Petrol benzinskih stanica u BiH od sada je dostupna i kao mobilna aplikacija. Time je korisničko iskustvo unaprijeđeno za sve vlasnike pametnih telefona koji koriste karticu „Zajedno na putu“, jer aplikacija omogućava bolju preglednost i jednostavnije korištenje. Korisnici na telefonu mogu imati podatke o tome koji je nivo njihova kartica, kolika je potrošnja  u tekućem mjesecu,kao i uvid u sve transakcije i  sakupljene bodove.

Aplikacija omogućava i lako pronalaženje najbliže GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice, a korisnici takođe mogu pratiti aktuelne promocije i pogodnosti koje ostvaruju uz karticu lojalnosti „Zajedno na putu“.

Aplikacija je dostupna na Google Play i App Store. Ovom uslugom, GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice nastavljaju da svojim potrošačima nude atraktivne projekte, u skladu sa globalnim trendovima u oblasti prodaje goriva.

Program lojalnosti „Zajedno na putu“ omogućava brojne uštede potrošačima koji ostvare bonus poene prilikom svake kupovine goriva, proizvoda i usluga na svim GAZPROM i NIS Petrol  benzinskim stanicama u BiH.

Više informacija o programu lojalnosti „Zajedno na putu” nalazi se na web stranici http://www.zajednonaputu.ba/

Brojne pogodnosti

GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice u BiH čini mreža od 38 moderno opremljenih maloprodajnih objekata koje na teritoriji BiH, pored standardnih derivata vrhunskog kvaliteta, ekskluzivno prodaju premijum G-Drive derivate. GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, posetiocima pružaju i brojne pogodnosti: od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korišćenja besplatnog interneta. Više informacija na www.gazprom-petrol.ba.