‘Mjesec žene u Konzumu’: Pridružite se nezaboravnom druženju u Sarajevu

0

Konzum BiH Vas poziva na novo nezaboravno druženje koje će, nakon Mostara, biti održano u sarajevskom Konzum Family centru, Ložionička 16, u petak i subotu, 11. i 12. marta.

Cijeli mjesec mart posvetili smo pripadnicama ljepšeg spola, te za njih pripremili modne revije, edukativne radionice, sajmove, akcijske pogodnosti, nagradne igre i poklone. Naše druženje počinje u petak, od 18.00 sati, a sve dame očekuju edukativne radionice s poznatim psihologom Enisom Mešić, te ginekologom Nurom Orić.

Imat ćete priliku čuti zanimljive savjete Nejre Musić koja je pobijedila opaku bolest, ali i poznate blogerke i kuharice Gabriele Ključe, te iskustva mladih i uspješnih žena Željke Bontus, Inele Buha-Kadrić, te Melihe Dulić.

Druženje nastavljamo u subotu u 12.00 sati kada za sve dame organiziramo mini modnu reviju Irme Saljević-Krvavac. Samira Poričanin Petrešin, koja vodi izuzetno popularan blog „Prekardašijan“, prenijet će iskustva u borbi s viškom kilograma, a Nermina Ibrulj, profesionalna TV šminkerka, govorit će o najnovijim trendovima u šminkanju.

Pozivamo vas da i vi budete dio projekta „Volim što sam žena“ koji je Konzum BiH pripremio za sve dame, navodi se u saopštenju Konzuma.