Microsoft zapošljava više od 40 inženjera u Razvojnom centru u Beogradu i poziva developere iz BiH da se prijave

0

Microsoft razvojni centar u Srbiji otvorio je više od 40 radnih mjesta u oblasti softverskog inženjeringa. Razvojni centar u Beogradu nastavlja da raste, nakon što je u posljednjih godinu dana doživio ekspanziju sa više od 100 novih zaposlenih iz Srbije, regiona, ali i ostatka svijeta, čime opravdava titulu najpoželjnijeg IT poslodavca u zemlji.

Centar u Beogradu je mjesto gdje nastaju proizvodi i inovacije koje se primjenjuju na globalnom nivou.

Karijera u Beogradu pruža nebrojene mogućnosti, od saradnje sa vrhunskim stručnjacima i rada na razvoju alata koje koriste milijarde ljudi, do rada u internacionalnom okruženju i mogućnosti za konstantno učenje i napredovanje. Timovi Microsoft Razvojnog centra u Beogradu stvaraju neke od najnaprednijih i najrasprostranjenijih digitalnih servisa.

Bez obzira iz koje zemlje dolaze, svi zainteresovani za rad u timu Microsoft Razvojnog centra u Beogradu mogu se prijaviti na ovom linku, a kako izgleda proces intervjuisanja za posao u jednoj od najvećih svjetskih IT kompanija možete pogledati ovdje.

Zainteresovani softverski inženjeri mogu aplicirati za sljedeće pozicije:

Software Engineer

Software Engineering Manager

Senior Software Engineer

Software Engineer 2

Principal Software Engineer

Senior Program Manager

U Razvojnom centru naglašavaju da su diverzitet i inkluzivnost neke od njihovih ključnih vrijednosti. Ističu da je jedan od najboljih načina za razvijanje kvalitetnih ideja da u timove uključe ljude različitih profila, obrazovanja, kulture, različitih perspektiva i načina razmišljanja. U skladu sa tim, MDCS se već 7 godina kroz inicijative Girls in ICT i Women know IT bavi ohrabrivanjem djevojaka da započnu svoju karijeru u IT industriji, a od skoro rade i na internacionalnom zapošljavanju, kako bi nastavili da šire svoju misiju, ali i lokalni ekosistem. Takođe, benefiti koje daje ova kompanija vrlo su kompetitivni u regionu, pa se osim najboljih zdravstvenih osiguranja, porodiljskog odsustva za majke i očeve, kao i različitih društveno-korisnih aktivnosti, pominju i fleksibilan rad, te prilično veliki broj dana mogućeg odsustva, kao i resursi za dalje učenje i usavršavanje.

O kompaniji:

Microsoft Development Center Serbia (MDCS) je osnovan 2005. godine. Posljednjih 16 godina stvaramo najsavremeniju tehnologiju baš u Beogradu. Biti dio ambicioznog, raznolikog i kreativnog tima od oko 500 ljudi u Microsoft Razvojnom centru u Srbiji, pružit će vam priliku da proširite svoje ideje i znanje, radeći globalno dok živite u Beogradu. Pridruživanjem timu u Srbiji, moći ćete da razvijete neke od vrhunskih i najinovativnijih proizvoda kompanije Microsoft. Vi ćete bit veza između apstraktnih koncepata i rješenja – onaj koji razumije korisnika, rješava probleme i razvija aplikacije koje prave razliku. Više o nama na: What We Do (microsoft.com)