Oglašavanje na poslovnom portalu BiznisInfo je najbolji način da svoju kompaniju, proizvod ili uslugu predstavite bh. javnosti i kreirate o njima pozitivnu sliku.  

CIJENE OGLAŠAVANJA

  • Četiri do šest KM za 1.000 prikazivanja banera dimenzija 700 x 100 piksela, u zavisnosti od položaja banera. Pozicija 1 – šest KM, pozicija 2 – pet KM i pozicija 3 – četiri KM.
  • Osam KM za 1.000 prikazivanja banera dimenzija 1.000 x 150 piksela (u vrhu stranice).
  • Objava PR teksta 100 KM. 
  • Pisanje + objava PR teksta 300 KM.
  • Uz naručenih 100.000 prikazivanja banera, objava PR teksta gratis.

 

POSJEĆENOST I PRAĆENJE

Prema podacima Google Analyticsa, BiznisInfo mjesečno bilježi oko 150 hiljada posjeta i oko 240 hiljada pregleda stranica, po čemu je vodeći poslovni portal u BiH. 

Učestvujemo i u mjerenju posjećenosti portala u BiH – Dotmetrics, koje provodi agencija Ipsos. Tim putem je moguće dobiti nezavisne podatke o posjećenosti portala. 

Za sve realizirane kampanje dostavljamo izvještaj o broju prikazivanja i klikova na baner. 

SADRŽAJ I UTJECAJ

Na portalu BiznisInfo objavljuje se isključivo sadržaj vezan za poslovna i ekonomska dešavanja u našoj zemlji, kao i najvažniji događaji te vrste u regionu i svijetu. 

Naši autori pišu istraživačke i analitičke tekstove, koje gotovo svakodnevno prenose desetine drugih medija u BiH i regionu. 

PUBLIKA I POVJERENJE

Sve informacije objavljene na našem portalu su relevantne, pravovremene i provjerene, a napisane su na jednostavan i zanimljiv način. 

Stoga smo uspjeli privući dosta široku publiku, a riječ je uglavnom o srednjoj i višoj klasi u urbanim sredinama, u 20-im, 30-im i 40-im godinama, višeg obrazovanja i materijalnog statusa.

Što je najvažnije – čitaoci nam vjeruju!

BIZNISINFO ENGLISH

BiznisInfo je jedini medij u BiH koji ima verziju na engleskom jeziku. Time smo brojnim strancima u našoj zemlji omogućili da prate sva poslovna dešavanja u realnom vremenu, a našim kompanijama da se predstave potencijalnim klijentima izvan našeg govornog područja.

KLIJENTI

Naši marketinški klijenti su neke od najvećih kompanija i brendova u BiH, među kojima su Bingo, Konzum, Prevent, BH Telecom, Grand kafa, Addiko Bank, ProCredit Bank, NLB Bank i brojni drugi.  

KONTAKT

Za sve informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate: 

  • marketing@biznisinfo.ba
  • 387 61 211 526

Direktor: Bojana Šutvić