Mališani iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle gosti Addiko banke na tuzlanskom klizalištu

0

Grupa mališana iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja iz Tuzle nekoliko je dana bila gost Addiko banke na klizalištu Panonica u Tuzli.

Radi se o djeci koja znaju klizati, te su dio školskog raspusta proveli na klizalištu Panonica, čiji je Addiko banka sponzor.

“U okviru ovog druženja imali smo i poseban dan, kada su se djeca družila sa predstavnicima banke, posjetili banku i dobili poklon paketiće, koje smo nabavili u okviru akcije ‘Jedan paketić za jedan osmijeh’, koju zaposlenici banke organizuju već devet godina”, istakla je Amela Arnautović, voditeljica poslovnice Addiko Bank u Tuzli.

“Nastojimo djeci iz našeg doma organizovati slobodno vrijeme, posebno na raspustu, što kvalitetnije i raznovrsnije. Ova inicijativa Addiko banke, kao i sve druge slične dobrodošle su uvijek, obzirom da mi imamo limitirane budžete, te bez podrške sponzora i donatora ne bismo mogli realizovati sve ove aktivnosti”, izjavio je Amir Muharemović, zamjenik direktora Doma za djecu bez roditeljskog staranja u Tuzli.