Mali komadi kao stvoreni za velike promjene

0

Nemate na raspolaganju velik budžet, a rado bi ste preuredili dom? Iz YISKa otkrivaju kako da to uradite na jednostavan način

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da se lako mogu smjestiti u većinu domova.

Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtijeva veće radove, napravite listu i zatim krenete u nabavku.

Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku donosimo nekoliko zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje u vašem prostoru.

Predstavljene komade karakterišu moderne linije, zanimljive boje, materijali i oblici.

Vjerujem da raznolik izbor dobija sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da ubacujemo nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, kreirali smo i kombinacije sa neutralnim tonovima kao što su bijela i bež, sa nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku”, kaže Rikke Høst Moustgaard, rukovoditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se kao pun pogodak, tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi, koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupatila, kuhinje ili trpezarije.

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom, i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira sa dekoracijama.

Efektnu  promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti, obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionisati kao stolić za kafu, noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja je zlatni stalak MAGSTRUP.

Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinji sa nekoliko svojih omiljenih publikacija sa receptima, a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine, biljke ili omiljeno piće.

 Prostora nikad dosta!

Od augusta svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.ba.