Limene garaže iz Cazina na tržištu širom Njemačke

0

U Sarajevu i svim većim bh. gradovima posljednjih godina zabilježen je povećan broj automobila na ulicama, što automatski znači veliki problem oko parking mjesta, ali i manjak garaža za parkiranje na duže vrijeme.

Originalno rješenje za ovaj problem parkiranja: limene auto-garaže ponudila je firma Limometal d.o.o., prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH, koja je jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova.

Nakon što su njihove garaže postale hit u regiji, polako osvajaju i evropsko tržište.

– Ponosni smo na činjenicu da će naše garaže uskoro naći svoje mjesto širom Njemačke. U završnim smo pregovorima sa partnerima iz ove zemlje. Poznato je da Nijemci imaju visoke standarde i čast nam je da naše garaže zadovoljavaju sve njihove zahtjeve – kaže direktor Limometala Mensur Mulalić.

Prioriteti Limometala su kvalitet i jednostavnost, tako da i kada je u pitanju ovaj proizvod nude brzo i efikasno rješenje za povoljnu cijenu.

Glavne karakteristike auto- garaža su, uz pristupačnu cijenu, jednostavna montaža po sistemu “uradi sam”, za koju je potrebno 3 sata, a uputstva su dostupna na zvaničnoj Facebook stranici firme, te u prigodnom videu na Youtubeu.

– Limena garaža jedno je od najefikasnijih rješenja za zaštitu vozila od krađe, vremenskih neprilika, zamrzavanja i samim tim štedi novac i vrijeme. Ova garaža za auto dizajnirana je kao brzo rješenje problema garažiranja vozila, a sve što je potrebno je betonska podloga za nju. Garaže proizvodimo isključivo s pocinčanim limom, odnosno ne nudimo je u bojama. Trenutno prodajemo garažu od 6 m, odnosno u dimenzijama 6x3x2 – govori Mulalić.