Lanaco prva bh. kompanija u Elite programu Londonske berze

0

Lanaco je prva kompanija iz BiH koja je pozvana da učestvuje u ELITE programu Londonske berze, koji traje od 13. aprila do naredne dvije godine.

Kompanija Lanaco ove godine se nalazi među 50 najprestižnijih kompanija iz cijele Evrope, a kroz ovaj program je do sada prošlo ukupno 350 kompanija.

Menadžer Grupe za razvoj poslovanja kompanije Lanaco Dragan Ninić istakao je da je ovo učešće veoma značajno za buduće poslovanje kompanije, te dalji izlazak na globalna tržišta.

“Izuzetna nam je čast da smo prepoznati od strane Londonske berze i njenih partnera poput UniCreditbank i drugih, kao kompanija koja ima izuzetan potencijal da na svjetskom IKT tržištu ponudi svoje proizvode i usluge. Institucije koje kreiraju svjetska ekonomska kretanja prepoznale su naš kvalitet, omogućivši nam direktan pristup tim institucijama i velikom i specifičnom znanju. Nakon 25 godina uspješnog poslovanja i pažljivog planiranja poslovnih aktivnosti zadovoljstvo nam je da se naš trud isplatio i da se nalazimo u pažljivo selektovanom društvu koje nam omogućava dalji rast”, zaključio je Ninić.

Voditelji ELITE programa su Londonska berza i UniCredit bank.