Konzum prodavnice neće raditi prvi dan Bajrama

0

Konzum prodavnice neće raditi u nedjelju, 24. maja kada se obilježava prvi dan Ramazanskog bajrama. Neradni dan prodavnica odnosi se na sve prodajne objekte na području gdje većinski dio stanovništva slavi Bajram.  

Kao što je bio slučaj i prethodnih godina, uprava kompanije ovu odluku sprovodi kako bi se zaposlenicima omogućilo da bajramske dane provedu sa svojim porodicama, te im se i na taj način zahvale na predanom radu i doprinosu.

“Zaposlenicima Konzuma slobodan dan za Bajram je izuzetno potreban a posebno imajući u vidu sav trud i rad koji su iskazali u proteklom veoma izazovnom periodu te tako omogućili svim našim kupcima da u našim prodajnim objektima nesmetano obavljaju svakodnevnu kupovinu”, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Iz Konzuma napominju kako će njihove prodavnice u danima prije Bajrama raditi po važećem radnom vremenu te pozivaju kupce da kupovinu obave u danima prije Bajrama.

Više informacija o radnom vremenu prodavnica dostupno je na linku https://www.konzum.co.ba/O-Konzumu/Novosti/Radno-vrijeme-prodavnica.