Konzum poklonio rukometne dresove mališanima RK „Maglaj“

0

U cilju pružanja podrške razvoju sporta na lokalnom nivou, Konzum je podržao rad Rukometnog kluba „Maglaj“ te mališanima selekcije 2008/2009  kao i polaznicima škole rukometa poklonio HAAD rukometne dresove reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U Konzum prodavnici u Maglaju tim povodom upriličeno je druženje sa mladim sportistima, te fotografisanje u novim dresovima.

„Želimo podržati trud, zalaganje i dobre rezultate mladih sportista. Rukometni dresovi koje smo pripremili za mlade snage RK „Maglaj“ su mali znak pažnje, ali vjerujemo da će im dati dodatnu pozitivnu snagu i biti podsticaj u budućem sportskom razvoju i napredovanju. Naša rukometna reprezentacija nedavno je napravila odličan rezultat, te vjerujemo da će mnogi od mladih sportista RK „Maglaj“ krenuti njihovim stazama uspjeha i ostvariti još veće sportske rezultate“, poručili su iz Konzuma.

„U ime kluba i članova RK „Maglaj“, roditelja, djece i trenera  želimo da se zahvalimo Konzumu na donaciji.  Djeca i roditelji su presretni“, dodaje Mario Ninković, prof. sporta u RK „Maglaj“.