Konzum otvorio novu prodavnicu u Čajniču

0

Konzum je otvorio novu prodavnicu u Čajniču na adresi Serdara Janka Vukotića bb.

Prodavnica se prostire na više od 140m2 i nudi bogat asortiman svježeg voća i povrća, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica te neprehrambenih proizvoda za pranje, čišćenje i higijenu.

Ponudu čine pažljivo birani kvalitetni proizvodi  respektabilnih proizvođača, značajna je zastupljenost domaćih te prepoznatljivih proizvoda Konzumovih trgovačkih marki,  a cjelokupan asortiman je usklađen prema potrebama i navikama lokalnog stanovništva.

U prodavnici je zaposleno 5 zaposlenika uz mogućnost dodatnog širenja tima prema ukazanim potrebama.

Na dan otvorenja prodavnice za prve kupce su pripremljeni pokloni dobrodošlice, a svaki 50. kupac dobio je cijelokupnu kupovinu potpuno besplatno. Uz specijalnu akcijsku ponudu u povodu otvorenja, te niza redovnih akcija koje su već prepoznatljive za Konzum prodavnice, kupci će moći ostvariti značajnu uštedu u svojim budžetima.

Zaposleno 45 radnika, širenje maloprodajne mreže se nastavlja

Otvorenjem prodavnice u Čajniču Konzum je završio preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam prodavnica u Istočnoj Bosni. Podsjećamo da je u proteklih nešto više od mjesec dana otvoreno šest prodajnih objekata u Goraždu i Ustikolini, te zaposleno 45 zaposlenika.

Konzum nastavlja i dalje sa otvaranjem novih prodavnica, a  plan za ovu godinu je proširenje maloprodajne mreže sa 15 novih prodajnih objekata.