Konzum otvara svoj novi prodajni objekat

0

Konzum će u četvrtak 25. aprila otvoriti još jedan prodajni objekat i to u Sarajevu, u novoizgrađenom stambenom objektu u ulici Kemal Begova 11.

Prodavnica će se prostirati na više od 300 kvadratnih metara a kako je najavljeno iz ove kompanije, radi se o novom konceptu prodavnice koji se prvi put uvodi u maloprodajnoj mreži ovog trgovačkog lanca.

Otvaranje nove Konzumove poslovnice dio je projekta intenzivnog ulaganja u unapređenje maloprodajne mreže koja broji više od 160 prodavnica širom Bosne i Hercegovine.

Kako je ranije saopćeno iz kompanije, prethodnih mjeseci završeno je preuređenje više od 20 prodavnica širom zemlje, u toku je preuređenje još 20 objekata, a osim poslovnice koja se otvara u četvrtak, uskoro se mogu očekivati i nova prodajna mjesta.

 „Intenzivno radimo na pronalaženju novih atraktivnih lokacija i sa zadovoljstvom mogu reći da smo u završnoj fazi priprema za otvorenje pet novih prodavnica. Sa nizom otvorenja ćemo početi u 4. mjesecu i vjerujem da će kupci u novootvorenim objektima biti zadovoljni kvalitetnom ponudom i cijenama te se vrlo brzo uvjeriti u značajnu uštedu koju kod nas ostvaruju svaki dan bilo da kupuju na akciji ili uz snižene redovne cijene“, kazao je ranije Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.