KompEX.ba usluge besplatno do kraja 2018. godine

0

Sistem za automatsko multilateralno prebijanje dugova i potraživanja koje je zakonski i knjigovodstveno potpuno ispravno je nešto što su privrednici dugo čekali kako bi mogli ubrzati naplatu, poboljšati svoju likvidnost, očistiti bilanse, povećati kreditnu sposobnost i riješiti se dospjelih potraživanja i obaveza koja opterećuju njihovo poslovanje.

Nakon odličnog početka rada i velikog broja registrovanih korisnika, KompEx.ba je odlučio da još jednim korakom izađe u susret privrednicima i ponudi potpuno besplatno korištenje sistema do kraja 2018. godine kako bi bili u mogućnosti da iskoriste sve prednosti ovog sistema prije završnih godišnjih obračuna.

Podsjetimo, KompEx.ba je potpuno automatizovan on-line sistem gdje svi privredni subjekti na cijeloj teritoriji BiH mogu unijeti svoja potraživanja i zatvoriti ih svojim dugovanjima.

Sistem radi 24/7 a korisnici mogu pristupiti sistemu u bilo koje doba dana ili sedmice, unijeti ili ažurirati svoje podatke koji trenutno postaju aktivni, a samim tim sistem ih koristi odmah po unosu.

Zainteresovani mogu dobiti više informacija na www.kompex.ba.