Kompanije iz BiH i regije na najvećem ovogodišnjem sajmu iz oblasti prozora, vrata i fasada

0

U periodu od 21-24. marta 2018. godine održava se najveći ovogodišnji sajam iz oblasti prozora, vrata i fasada Fensterbau Frontale 2018.

Sajam se organizuje u Nirnbergu svake dvije godine gdje se arhitekti i metaloprerađivači informišu o novim profilnim sistemima, mašinama, sigurnosnim tehnikama i mnogim drugim elementima.

I ove godine, AluKönigStahl je omogućio velikom broju partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova da prisustvuju sajmu u cilju boljeg poslovanja i umrežavanja domaćih firmi sa inostranim kompanijama.

Ovo je samo jedna od aktivnosti kroz koje kompanija daje maksimalnu podršku svojim partnerima kroz stručne edukacije, tehničku podršku i pristup velikoj mreži kontakata.

Tako će predstavnici AluKönigStahl-a pripremiti obilazak i upoznavanje s najkvalitetnijim brendovima na tržištu vrata i prozora, kao što je Schüco brend u segmentu PVC sistema i Warema brend u segmentu zaštite od sunca.

Poznati brendovi garantiraju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima. Metaloprerađivački partneri kompanije AluKönigStahl sa svojim inženjerima i tehničarima su spremni na usvajanje novih tehnologija i metoda.

Sve zainteresirane firme mogu se pridružiti kompaniji na štandu 403 (sala 7).