Ko zapošljava ove sedmice: Traže se konobari, kreditni službenici, vozači…

0

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

4 D – monitoring d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent za mapiranje u GIS-u (m/ž) u Kukuljanovu. Poslodavac osigurava ugodnu radnu atmosferu i prijatan tim. Prijavite se do 24.11.2023. putem linka.

Vila Eden d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž) i Recepcioner (m/ž) u Mostaru. Očekuje Vas ugovor o radu na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja, ugodna atmosfera i profesionalan tim. Prijavite se do 30.11.2023. putem linka.

Mikrokreditna fondacija Partner zapošljava na poziciji Kreditni službenik/Kreditni službenik junior (m/ž) u Banja Luci, Šamacu i Modriču. Poslodavac osigurava karijeru u jednoj od vodećih mikrokreditnih fondacija, dinamičan i kreativan posao te poticajnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

IN d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač tegljača (m/ž) i Vozač miksera (m/ž) na području Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Poslodavac omogućuje prijatnu radnu amotsferu i ugodan tim. Prijavite se putem linka do 24.11.2023.

MBA – Centar d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik na održavanju higijene (m/ž), Slastičar (m/ž) i Pekar m/ž u Sarajevu. Poslodavac osigurava stimulativne uslove, mogućnost napredovanja, edukacije, team buildinge te dobru atmosferu. Prijavite se putem linka do 06.12.2023.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!