Keš kredit do 40.000 KM, rok otplate do 10 godina

0

Hipo Alpe Adrija banka Banjaluka pokrenula je novu kampanju nenamjenskih keš kredita sa iznosom do 40.000 KM i rokom otplate do 10 godina.

Klijenti sami biraju iznos i datum dospijeća rate, a obezbjeđenje kredita se ostvaruje bez žiranata i hipoteke, uz ili bez polise osiguranja.
“Uporedo sa promocijom keš kredita, banka će poseban fokus staviti i na promociju stambenih kredita sa iznosom do 390.000 KM i rokom otplate do čak 30 godina, namijenjenih za kupovinu stambenog prostora ili refinansiranje”, saopšteno je iz Hipo banke.
Iz Hipo banke podsjećaju da su u prvih šest mjeseci ove godine zabilježili natprosječan kreditni rast od 236 odsto.
U saopštenju se navodi da su stvorene snažne osnove za buduća, dugoročno stabilna i profitabilna poslovanja zahvaljujući novoj vlasničkoj strukturi banke, američkog Fonda “Advent internešnal” i Evropske banke za obnovu razvoj, koja je pružila nove mogućnosti razvoja i dobre perspektive.
“Banka je unaprijedila kvalitet svog portfolija u svim sektorima, snažno se usmjeravajući na rast baze klijenata, direktan portfelj proizvoda, te na izgradnju jednostavnih i efikasnih poslovnih procesa”, zaključuju u Hipo banci.