Jedno pakovanje – dvadeset buđenja koja počinju vašom savršenom dozom kafe!

0

Ako ne možete da zamislite savršen početak i produktivan ostatak dana bez one prve jutarnje kafe, sigurno već uveliko uživate u punom ukusu prave svježe mljevene Grand Black’n’Easy kafe. Od sada ćete moći da uživate u dozi baš po vašoj mjeri i svoje jutro započnete uz novo veliko Black’n’Easy pakovanje.

Za pripremu kafe u šolji standardne veličine, preporučujemo dvije kašičice, ali ukoliko volite da prvi jutarnji gutljaj kafe ima pojačan ukus, novo Black’n’Easy pakovanje kreirano je tako da zadovolji vašu idealnu mjeru.

To znači da vas u novom i praktičnom Black’n’Easy pakovanju čeka čak 160g prave svježe mljevene kafe, vrhunskog kvaliteta, dovoljnih za dvadeset šoljica. Po otvaranju, ispraznite sadržaj kesice u originalno pakovanje uz koje dolazi, i možete biti sigurni da će svježina i aroma ostati u potpunosti sačuvane.

Priprema traje samo minut, kao što važi i za sve ostale kesice iz Grand Black’n’Easy asortimana. Dok se voda grije u kuhalu, sipajte kafu u svoju omiljenu šolju, ali baš onoliko kafe koliko sami želite, a potom vrućom vodom prelijte kafu, promješajte i uživanje u ispijanju prave svježe mljevene kafe može da počne!

Zahvaljujući brzoj i lakoj pripremi, uz Black’n’Easy možete duže da uživate u ispijanju prve kafe izjutra ili se bez žurbe posvetite ostalim jutarnjim rutinama. Idealna mjera omiljene kafe koja prati vaš ritam dat će vam energiju da započnete jutro pružajući poseban užitak koji traje čitav dan!