Interview spaja preduzetnike iz regiona

0

Kompanija Interview Beograd osnovana 2018. godine predstavlja internet platformu odnosno društvenu mrežu za preduzetnike čiji je cilj povezivanje i saradnja radi postizanja poslovnih uspjeha.

Ova platforma predstavlja najprecizniji koncept savremenog poslovanja i poslovne etike mladih biznismena Andrea Ivanovića iz Ženeve i Miloša Dragaša

Pored primarne usluge koja podrazumijeva neograničenu komunikaciju privrednih subjekata na raspolaganju su konsalting, agencija za prevodioca, HR agencija i vijesti iz regiona na svakodnevnom nivou u saradnji sa lokalnim medijima.

Zamisao i postojanje internet platforme pruža uvid u veliki broj kompanija raznolikih djelatnosti, informacija, zdrave konkurencije, realnog odnosa ponude i potražnje, praćenje statistike razvoja malih i srednjih kompanija i što je najbitnije potencijalnu saradnju.

– Povezivanje preduzetnika država bivše Jugoslavije značajno je, jer je unapređenje ekonomije neizbježan proces koji dovodi do prosperiteta i stvara podlogu za pariranje svjetskim platformama u čiju se trku definitvno uključujemo uz pozitivan stav naših poslodavaca koji prihvataju klimatske promjene u domenu ekonomije koja se razvija nevjerovatnom brzinom – kažu u kompaniji Interview Beograd.

Platforma je nastala kao zdrav refleks potreba tržišta i mogućnosti koje pružaju savremene tehologije. Finalna ambicija trgovačke platforme Interview ogleda se u povezivanju tržišta Balkana sa tržištem Evro-Azije i drugih kontinenata.

Upravo ovakav vid poslovnog koncepta pruža sigurnost i mogućnost budućim partnerima u interesu ostavarivanja uspjeha u do sada neistraženim regionima.