Hypo banka nagradila srećne dobitnike u Trebinju, Banjoj Luci, Bijeljini i na Palama

0

Mirjana Bokun iz Trebinja srećna je dobitnica glavne nagrade „Smart TV + XBox ONE + XBox ONE bežični upravljač + XBox ONE stereo slušalice“ u drugoj nagradnoj igri „Nagrade za pet“, koju je organizovala Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u januaru mjesecu za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Classic i Hypo Visa Revolving kartica.

Pravo učestvovanja imali su novi i postojeći korisnici pomenutih kartica koji su u toku trajanja nagradne igre (od 01.01 do 30.01.2016.) napravili minimalno 5 POS transakcija u zemlji i inostranstvu.

„Želim da se zahvalim na radosti koju mi je Hypo banka priuštila kao dobitniku glavne nagrade i dugogodišnjem korisniku njenih platnih kartica. Kao i u životu, kada se sve posloži, nekako se napravi red. U tom smislu, želim da kažem da sam ja, kao i dio moje familije, dugogodišnji klijent Hypo banke te sam na neki način i počastvovana kao prvodobitnica. Takođe, cijenim i želim da pohvalim brojne donatorske akcije Hypo banke, koje pokazuju njenu brigu o građanima na ovim prostorima.“, izjavila je Bokun.

Ratko Džombić iz Banje Luke dobitnik je druge nagrade „Laptop HP ProBook + Toshiba Externa memorija HDD 2TB + torba za laptop“. Treću nagradu „Apple iPad“ osvojio je Zoran Kusmuk sa Pala, a četvrta nagrada „Sony PlayStation4“ pripala je Neveni Bogdanović iz Bijeljine.

Nagradno izvlačenje održano je 15.02.2016. godine, u sjedištu banke u Banjoj Luci. Banka je rezultate nagradnog izvlačenja objavila u dnevnom listu koji izlazi na teritoriji RS u roku od 7 dana od izvlačenja dobitnika te na web stranici www.hypo-alpe-adria.rs.ba