Hiper Kort market od sada u Novom Gradu

0

Jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca Fructa Trade – Kort marketi, otvorili svoj 35. po redu Kort market, a prvi u Novom Gradu – Hiper Kort Novi Grad, na adresi Petra Kočića bb, u sklopu tržnog centra koji nudi veći broj sadržaja.

Novi Grad je dobio tržni centar koji se proteže na površini od 3.500 m2 i u kojeg je uloženo 2 miliona KM sredstava za adaptaciju, izgradnju i opremanje.

Centar je izgrađen prema najmodernijim standardima u trgovini, nudi veći broj sadržaja kao što su: moderno opremljen hipermarket površine od preko 1.000 m2 prodajnog prostora, sve popularniji novi brend u ugostiteljstvu Kort kafe restoran, besplatna igraonica za djecu, ponuda kozmetike i bijele tehnike, a u narednom periodu predviđeno je i otvaranje hotelijerske ponude.

Centar takođe posjeduje i adekvatan vanjski parking prostor te je na taj način obezbijeđeno sve što je i potrebno jednom savremenom kupcu.

Hiper Kort Novi Grad je 35. po redu market domaće kompanije Fructa Trade, koja je osnovana davne 1995. god u Derventi.

Pored lanca Kort marketa, kompanija u svom sastavu ima i proizvodne pogone, iz kojih izlaze neki od najpoznatijih domaćih brendova kao što su: Tomico, RD Kafa, Fruktako, Tomesko, Lider, Topingo i Flora, a zapošljava preko 1.000 radnika.  Lanac Kort marketa je raširen u skoro svim većim gradovima u zemlji, a odnedavno posluje i u susjednoj Srbiji.

(Nezavinse novine)