Gradi se Black Rock Residence: Ekskluzivna oaza u centru Tešnja

0

Black Rock Residence – izuzetan projekat za najveće zahtjeve arhitekture i estetike pozicioniran u sam vrh trenutne ponude u novogradnji.

Izgradnja nove stambene zgrade koja će biti prepoznatljiva po izgledu crne stijene planirana je 01.02.2023. godine u centru tešanjske jezgre grada. Jedna od najboljih stambenih četvrti u centru grada bit će bogatija za novi moderni stambeni objekat čija gradnja je planirana na najvišem nivou. Dodatni kvalitet ovog objekta je i niska spratnost (P+4), čime se garantuje mir i privatnost budućih stanara.

U planu je gradnja 14 prvoklasnih stanova od 58 do 78 kvadratnih metara spojenih u luksuznu stambenu zgradu koja je prilagođena potrebama stanara. Stanarima će biti dostupna velika podzemna garaža sa ukupno 9 parking mjesta i 2 parking mjesta ispred objekta. U prizemlju je na raspolaganju planiran komercijalno-uslužni lokal. Objekat se stilski spaja sa vanjskim okruženjem što donosi blagi zamah na fasadu od stakla i mramora i tako se ističe svojom upečatljivom arhitekturom, te odiše dahom britanskog šarma.

Fasada nove zgrade Black Rock-a na adresi Nisima Albaharije 8 | Tešanj

Investitor Mirsad Capital posluje po principu izvanredne arhitekture koja čini opipljivim šarm životne oaze između bujnih zelenih površina i urbanog duha. To se odražava na cjelokupnoj imovini izgradnje stambenih objekata: počevši od elitnog ulaznog prostora, preko prostranih i zakrivljenih stepenica, luksuznih liftova, do svjetlošću preplavljenih apartmana i sklada među njima.

Nekretnina se savršeno uklapa u filozofiju kompanije MIRSAD CAPITAL: Gradnja ekskluzivnih nekretnina na posebno odabranim i vrijednim lokacijama. “Samo vrijednost traje”, ističe osnivač kompanije.

Kompanija i njene nekretnine: Elegantno i izuzetno

Mirsad Capital, kompanija osnovana 2018. godine, predstavlja izgradnju reprezentativnih i elegantnih stambenih objekata od visokokvalitetnih materijala što rezultira individualnim sveukupnim konceptom svake nekretnine.

Više o ekskluzivnom projektu možete saznati na www.mirsad.ba.

Tražite stan, rezervišite na vrijeme!

Investitor i ekskluzivni zastupnik prodaje

Mirsad Capital d.o.o.

Glinište 2 br. 15

74.260 Tešanj

+387 62 586 586

www.mirsad.ba

prodaja@mirsad.ba