Giulia u Parizu: Alfa Romeo se vraća na veliku scenu

0

Alfa Romeo vraća se na Međunarodni sajam automobila u Parizu sa prestižnom postavkom, dostojnom brenda koji simbolizira talijansku izvrsnost.

U središtu pažnje nalazi se Giulia, najautentičniji izraz duha brenda Alfa Romeo, koji uspješno kombinuje sve elemente koji su ga učinili jednim od najpoželjnijih automobilskih brendova: upečatljiv talijanski dizajn, snažne motore, savršenu raspodjelu težine, jedinstvena tehnička rješenja i vrhunski odnos težine i snage.

alfa-romeo-giullietta

Alfa Romeo Giulietta

Posjetitelji svjetske premijere na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu imat će priliku upoznati se s modelom Giulia Veloce, ekskluzivnim verzijama motora, stilom i sadržajem. Giulia Veloce stiže sa dvije nove verzije motora: 2-litarskim turbo benzincem sa 280 KS i 2,2- litarskim dizelašem sa 210 KS, oba sa 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Novi modeli su jedinstveni po svom dizajnu i tehnologiji i kreirani su da pruže uzbuđenje i na cestovnoj i na trkaćoj stazi. Alfa se na veliku scenu vraća s prestižnim izložbenim prostorom jedinstvenih konstrukcijskih svojstava i sa sofisticiranim svjetlosnim efektima koji naglašavaju glavne karakteristike novih modela. (Autostart)