EuroExpress održao prvi Business Partner Day 2016.

0

Kompanija EuroExpress brza pošta organizovala je u četvrtak u Sarajevu prvi Business Partner Day 2016. pod sloganom “Povjerenje koje spaja” u sklopu najave ulaska u 10. godinu poslovanja. 

Generalni direktor EuroExpressa Marinko Tomić naglasio je da je njihovo najveće naslijeđe i najvažnija obaveza povjerenje koje su im u proteklih devet godina poklonile brojne kompanije, kao i svi ostali korisnici usluga.

“U tom smislu, svjesni smo da imamo svakodnevnu zadaću da iznova opravdamo ukazano povjerenje, ali i da njegujemo partnerske odnose”, istakao je Tomić.

U okviru Business Partner Daya prisutni su mogli da se prisjete i noviteta koji su obilježili ovu godinu u radu EuroExpress brze pošte, poput uvođenja usluga dnevne gradske dostave i transporta temperaturno osjetljivih pošiljaka, otvaranja paket šopa u Bijeljini i Vitezu, uvođenja sistema PDA uređaja i drugog.

Također, najavljena su i poslovna unapređenja za narednu godinu koja počinju uvođenjem ISO standarda za kvalitet, ali i s mnogo drugih tehničko-tehnoloških inovacija i usavršavanja procesa rada, saopšteno je.