Entitetske komore i BBI Banka potpisale memorandum o saradnji

0

Direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić, predsjednik Privredne komore Federacije BiH Mirsad Jašarspahić i predstavnik Bosna Bank Internacional Sarajevo Azra Čolić potpisali su danas u Banjaluci Memorandum o poslovnoj saradnji.

Memorandum je, s ciljem uspješne pripreme poslovnih ideja za kontakt sa stranim partnerima, promociju potencijala za investiranje i poboljšanje investicione klime, potpisan u okviru pripremne radionice za Sedmi Sarajevo biznis forum.

Dokumentom je predviđeno da ove institucije zajedno rade na organizovanju i realizaciji radionica, pozivanju i animiranju privrednika, pružanju podrške kod pripreme poslovnih planova i prezentacija, distribuciju materijala, kako bi ovim aktivnostima bilo obuhvaćeno što više poslovnih subjekata, a radi prezentacije kvalitetnih materijala ostalim učesnicima Foruma i potencijalnim investitorima.

Osim potpisivanja memoranduma, na današnjoj radionici predstavljen je “BBI VIP Biznis klub”, Sarajevo Biznis forum 2016, a organizaovana je i kratka radionica – prezentacija neophodnih dokumenata za prijavu projekata za SBF 2016, te predstavljene BBI linije finansiranja, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.