Ekspresno širenje Pepca u BiH: Već otvorili 9 prodavnica, stižu u još jedan grad

0

Nakon što je u septembru otvorio devet prodavnica u Bosni i Hercegovini, Pepco nastavlja ekspresno širenje na teritoriji BiH.

Pepco, maloprodajni lanac koji nudi odjeću za porodicu i proizvode za domaćinstvo, na velika vrata je ušao na naše tržište.

Prve dvije poslovnice Pepca u BiH otvorene su u Sarajevu, potom također dvije u Mostaru, a širenje je nastavljeno u Livnu, Čitluku, Gradačcu, Lukavcu i Kaknju.

No, da se tu ne namjerava zaustaviti pokazuje da je već za 3. oktobar najavljeno otvaranje nove poslovnice i to u Ilijašu, izvještava BiznisInfo.ba.

Do kraja ove godine Pepco namjerava otvoriti više od 20 prodavnica širom Bosne i Hercegovine.

Pepco je jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Evropi, sa više od 3.300 prodavnica u 18 zemalja.

Pepco trenutno zapošljava više od 29.000 osoba širom Evrope i pruža im obuku kako bi unaprijedili svoj doprinos poslovanju i razvili svoje dugoročne karijere, uz fleksibilne radne modele i beneficije za zaposlene.

– Naša ponuda je osmišljena tako da našim kupcima pružimo najbolje moguće opcije za kupovinu i najlakši pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, da bismo odjenuli cijele porodice te ukrasili i opremili njihove domove – izjavio je nedavno Aleksandr Cikaidze, direktor maloprodaje Pepca.