Ekskluzivni ugovor: Ećo Company oprema poslovnice Addiko Bank

0

Firma Ećo Company potpisala je ekskluzivni ugovor o saradnji sa Addiko Bank na izvođenju poslova kompletnog opremanja enterijera u 42 poslovnice banke na području Bosne i Hercegovine.

Tako će vrhunski proizvodi namještaja u okviru brenda Inside Furniture & Interior Design u narednom periodu krasiti poslovnice jedne od najvećih banaka u BiH.

Zahvaljujući visokoj tehnološkoj opremljenosti te upotrebi vrhunskih materijala u proizvodnji, firma Ećo Company je uspjela zadovoljiti visoke standarde koje u opremanju svojih poslovnica ima Addiko Bank, te je još jednom dokazala svoju poziciju lidera u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera.

 „Posebno nam je drago što je menadžment Addiko banke prepoznao naš kvalitet i što smo uspjeli proizvesti namještaj po korporativnim standardima banke na nivou grupacije. Već su opremljene četiri poslovnice i klijenti su veoma zadovoljni, te se nadamo da će tako ostati do kraja ovog projekta“, izjavio je Suad Ećo, direktor firme Ećo Company.

Tim firme Ećo Company u mogućnosti je da realizuje svaku ideju klijenta, od izrade idejnog projekta enterijera, 3D modela, preko izvođenja enterijerskih radova, do završnog opremanja enterijera proizvodima vlastite proizvodnje.

Savremenim tehnološkim rješenjima u Inside fabrici namještaja realiziraju i izuzetno komplicirane zahtjeve klijenata koji se odnose na namještaj po mjeri.

Klijenti firme su sofisticirani ljudi koji prepoznaju i cijene dizajn i kvalitet, što određuje i diktira kvalitet ponude i usluge koju pruža brend Inside.

Za više informacija o Ećo Company i namještaju brenda Inside Furniture & Interior Design posjetite web-stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu.