Dva slobodna dana zaposlenicima JYSKa uoči godišnjeg druženja

0

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK tokom ovoga vikenda okuplja sve svoje zaposlenike iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije na velikom zajedničkom godišnjem druženju. Tim povodom, sve prodavnice ovog danskog trgovačkog lanca za opremanje doma, bit će zatvorene u nedjelju 17. te ponedjeljak 18. novembra.

Tako će čak 185 zaposlenika iz svih dijelova Bosne i Hercegovine dobiti dva slobodna dana kako bi se odmorili i sudjelovali na tradicionalnom druženju koje JYSK organizuje svake godine. Odlazak na događaj koji JYSK organizuje za zaposlenike za njih nije obavezan, pa oni koji tako odluče mogu ta dva dana provesti sa svojim porodicama.

JYSK kontinuirano ulaže u razvoj i nagrađivanje svojih zaposlenika, a ovim druženjem im se želi zahvaliti te ih nagraditi za velik i značajan doprinos kompaniji tokom cijele godine.

„U JYSKu su zaposlenici uvijek na prvom mjestu jer je njihovo zadovoljstvo važno za dugoročni poslovni uspjeh. Oduvijek nas odlikuje posebno pozitivna i opuštena radna atmosfera, stoga ne čudi da su povezanost i lojalnost našeg tima na iznimno visokom nivou. Upravo u tome leži velika vrijednost JYSKa.“, izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala u JYSK Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

U sklopu druženja dodijelit će se i nagrade na nivou cijele regije koje će otkriti koja JYSK prodavnica ima najviše indekse u prometu i broju kupaca, koja najveći promet, gdje se odradio najbolji Mystery shopping, koja prodavnica je pobjedila u JYSK Championship League takmičnju, te u konačnici koja je prodavnica ostvarila najviši uspjeh na nivou svih kategorija.