Doboj: Brutalno isprebijali radnika koji je tražio platu

0

Vladimir Veselinović, radnik dobojskog trgovačkog centra “Slavuljica”, optužio je direktora i vlasnika te firme Milorada Slavuljicu, te njegovog sina Dragana Slavuljicu, i njihovog zeta Stojana Pinića, da su ga danas brutalno pretukli.

Policijskoj stanici Doboj 1 ovaj slučaj prijavljen je oko 15.05 časova, a u prijavi je, takođe, navedeno da su Milorad i Dragan Slavuljica u magacinu zaključali radnika da ga pretuku.

– Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 odmah su izašli na lice mjesta gdje su zatekli V.V. sa vidnim povredama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podlivi) za koje je izjavio da su mu nanijeli M.S., D.S. i zaposlenik S.P., svi sa područja opštine Teslić”, saopštila je večeras Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.
Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i konstatovane su mu teške povrede.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su ovo nasilje nad radnikom vidjele radnice trgovačkog centra. Motiv napada je šokantan.

– Do sukoba između njih došlo je kada je Vladimir Veselinović zatražio od Slavuljice da mu se isplati plata. Onda mu je ovaj rekao da dođe u magacin, a šta se dalje zbiva, utvrdiće se istragom”, navode svjedoci.