Dječak posalo crtež automobila Mati Rimcu, a njegov odgovor je sve oduševio

0

Mate Rimac, osnivač i direktor kompanije Rimac Group, ove sedmice na društvenim mrežama objavio je nove fotografije i snimke Nevere. Naime, jedan 13-godišnjak mu poslao crtež automobila i upitao ga za mišljenje. Matin odgovor oduševio je njegove prijatelje na Facebooku.

– Mate Rimac, zanima me sviđa li ti se. Kad bih to znao puno bi mi značilo. Predstavljam ti moj dizajn Rimac c3 coupea – napisao je dječak.

Vrlo brzo je dobio odgovor, a Mate je u komentaru pohvalio dječaka.

– Jako lijep posao. Sviđa mi se da si primijenio naše ‘Design DNA’ elemente – kravatu na boku auta, dizajn prednjeg kraja Nevere… Super si to primijetio! Samo mi nije baš jasan ispuh iza. Skica je samo jedan mali dio ukupnog procesa dizajna auta, ali vidim da imaš smisla za to – napisao je Rimac.

Rimac je dalje u komentaru posavjetovao dječaka da se još educira te da uz puno truda i rada može postati dizajner.

– Predlažem da malo vidiš po YouTubeu kako se rade 3D modeli i da se educiraš u tom smjeru. Uz 10 godina puno rada i truda, možeš biti dizajner do svoje 23. godine. Nadam se da ćeš onda dizajnirati buduće Bugattije i Rimac aute! Sretno ti – dodao je.

Matina reakcija oduševila je stotine ljudi, koji su mu lajkali komentar.

– Bravo. Napokon normalan i motivirajući poduzetnik”, “Bravo, to je poduzetnik”, “Svaka ti čast. Stvarno si čovjek. Tako se motivira”, “Bravo majstore. Podrška velikih i utjecajnih ljudi poput tebe je svakako potrebna ljudima poput ovog mladog i perspektivnog dječaka –  pisali su pratitelji Rimcu čija se reakcija na dječakov crtež širila i drugim društvenim mrežama, prenosi 24sata.hr.