Bh. trgovački gigant Bingo se do kraja godine odriče marže na hranu za bebe

0

Kompanija Bingo pokreće akciju “Bingo za bebe” kroz koju se u potpunosti odriče marže za sve proizvode iz kategorije hrane za bebe.

Akcija “Bingo za bebe” počinje u aprilu i trajat će do kraja 2023. godine, a obuhvata sljedeće kategorije proizvoda: hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe.

“Ovom akcijom želimo pružiti podršku svim roditeljima koji se susreću sa izazovima ali i srećom roditeljstva. Vjerujem da smo svi svjesni demografskih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, a naša trajna odluka je da u fokusu našeg društveno odgovornog djelovanja bude porodica.

Projekat je značajna investicija i vjerujem da će ova akcija biti važna poruka ohrabrenja lokalnim zajednicama, kojima je kompanija Bingo, kao najveći domaći maloprodajni lanac trgovina, sve ove godine nastojala obezbijediti najbolji omjer kvalitete i cijene”, istakao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Akcija “Bingo za bebe!”, prva je takve vrste u BiH tokom koje će se određene kategorije proizvoda prodavati sa 0 posto marže, a predstavlja još jedan primjer posvećenosti kompanije Bingo kupcima u BiH, koji su u fokusu njenog djelovanja i poslovanja već 30 godina.